FILM PÅ EN SØNDAG

Sex og begær.

collage

Hej alle sammen!

Jeg håber at i har haft en god start på ugen!

Vidste i godt at man kan leje de nyeste film inde på viaplay.dk kort tid efter de er kommet i biografen? Det er mega fedt! Jeg går faktisk ikke i biografen så meget efter jeg er blevet gravid, sidst jeg var i biografen var noget der hed baby-bio. Det var sammen med min veninde Camilla  ( hun har lige fået barn ) hvor man kan tage sin baby med i biografen ( så hyggeligt ) det var en sjov oplevelse og helt sikkert noget jeg selv skal prøve når min lille pige er kommet til verden. Det var en sjov oplevelse mens man sidder i mørket med alle mulige andre mødre og deres babyer.

Mine top 3 film inde på viaplay.dk

THE BOY NEXT DOOR.

FIFTY SHADE OF GREY ( glæder mig vildt meget til 2’eren! )

THE OTHER WOMAN.

Alle 3 film handler om sex, drama og kærlighed. ( det kan jeg godt lide at se ) når jeg ser film generelt.

the-other-woman-cameron-diaz-leslie-mann

Jeg har dog ikke set alle film som ligger inde på viaplay.dk – ENDNU 😉 og har da også et par stykker som jeg godt kunne tænke mig at se men ikke har haft tiden til.

FEAST OF LOVE.

VICKI CHRISTINA BARCELONA.

DECEPTION.

( alle 3 film  handler om begær )

ET MUST SEE er UNFAITHFUL ( kan huske det var min mor som viste mig filmen tilbage i tiden og det har været en af mine ynglings film lige siden ).

Husk at du også kan se Amalies baby lige  HER.

God aften!

Kærlig hilsen Amalie

Sponsoret indlæg.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM PÅ EN SØNDAG