Sex og begær.

JOSEPHINE CHARLOTTE LYTTON KEJSER SZIGETHY

min lille elskedeSig hej til Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy. Det her er min lille søde skat. Jeg er fuldstændig solgt.

IMG_4443IMG_4442IMG_4437IMG_4439 IMG_4440

Er hun ikke bare bedårende? Jeg er en af de kommende mødre som har været til scanninger siden uge 9, så jeg har faktisk billeder af hende hvor hun kun ligner en lille spuk som skal ind i hendes private fotoalbum jeg er i gang med at lave til hende, faktisk har hun allerede 3 fotoalbums! Bare kald mig crazy mom, men hold nu op hvor jeg glæder mig til hun er ude hos mig i mine arme. I aften i Amalie’s baby kan man se hvordan scanningen gik, så husk at se med  kl. 20:00 på TV3.

Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy

Det er simpelhent så bedårende et navn, og det er ikke hvilket som helst navn, faktisk er mit mellemnavn Josephine og min mor hedder Charlotte, grunden til jeg hedder Josephine er fordi min farfar er fra Ungarn og han hedder Josef. Så jeg har valgt at hun skal hedde Josephine Charlotte så hun altid vil huske sin mor  og mormor og historien der lå bag hendes oldefar.

LIGNER MIG

UTRU8269

Jeg kunne ikke lade vær med at spotte lige med det samme at lille Josephine Charlotte havde min næse, og det gik op for mig ret hurtig da jeg prøvede at klistre nogen barndoms billeder af mig selv op mod hendes. Se hvor sød og nuttet hun er. Hun er bare en lille Josephine Charlotte og jeg er meget stolt 🙂

Hvis du selv er gravid og ønsker god kvalitet og flotte 3D scannings billeder så vil jeg gerne anbefalde scannings klinikken hvor jeg selv har fået taget disse billeder som hedder Ultralydsklinikken for gravide. Det ligger inde på Ny Østergade nr 5 i København. Man kan booke en tid og finde klinikken lige HER <3 Held og lykke til alle de gravide kvinder derude. #størstekærlighediheleverden <3

RJNP6534

Tykke æblekinder og en sød lille næse. Hold da op jeg glæder mig til at se hvordan hendes øjne kommer til at se ud 🙂

HUSK AT SE MED I AMALIES BABY I AFTEN KL. 20:00 PÅ TV3 <3

Kærlig hilsen Amalie

Baby josephine

Min lille øjesten, hvor jeg dog allerede elsker dig så højt

 

 

 

 

OBS. Jeg vil helst undgå at skrive det, men der er COPYRIGHT på alle billederne af min datter og må UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER blive brugt hverken i pressen eller privat brug på de sociale medier uden min tilladelse. Konsekvensen kan være stor. Så derfor bedes man kontakte mig hvis man gerne vil bruge et billede i forbindelse med mit indlæg idag. COPYRIGHT AF AMALIE SZIGETHY. Tak.

 

Amalie <3

11 kommentarer

 • Liza

  Hold da op hvor hun ligner dig<3 smuk som sin mor må man sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer S. R

  Hold nu op, man kan allerede se der at hun bliver en utrolig smuk baby og hun ligner dig mega meget , jeg tror du bliver verdens bedste mor for din lille pige. Glæder mig til at hun kommer til verden.😍 elsker og følge med i “Amalies baby” det syndt det så mange skriver til dig for er sikker på du er noget af det sødeste og du bliver en god mor for din datter❤️ Mange knus her fra❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Amalie. Sjovt så også hun havde din næse inden du skrev det.
  Jeg kan forstå du har fået en masse negative kommentar med på din vej. Jeg vil bare sige at jeg syntes du er vokset med opgaven. Du virker meget mere voksen og ansvarsfuld end tidligere, hvor det jo heller ikke har været nødvendigt i samme grad. Selv min kæreste, som absolut ikke er fan, syntes også du virker mere fornuftig. Og så er du bare så fin gravid med alle dine ekstra kg og vand i kroppen og det hele. Og så er dit nye hår bare så smart til dig. Hilsen Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Først og fremmest vil jeg sige tillykke 🌹
  Og så vil jeg sige at jeg virkelig beundre dig Amalie! Jeg har ikke rigtig fulgt med i dit liv, andet end hvad jeg engang så i paradise 🙈
  Jeg må godt nok sige at jeg synes du er kommet langt 👍🏻
  Du kommer til at blive en helt fantastisk mor for lille Josephine, og jeg er slet ikke i tvivl om at du kommer til at klare det så godt!
  Jeg glæder mig til at se mere til dig ☺️
  Held og lykke med det hele 🍀
  Kh. Maja
  P.S Du er virkelig smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  ååååh hvor er hun fin og ja jeg så osse hun havde din næse 😊 vær du glad for det søde malle – jeg følger med i din graviditet syntes du bærer den så flot og moderlig 😍💖💖 hilsen sus
  glæder mig til hun kommer til verden – du Bliver en god og kærlig mor 🌺🌺😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hold nu op et fint navn! Husker selv da jeg var gravid med min Josephine Amalie. Det var den bedste tid! Må dig sige at tiden efter hun er ude, og man lærer dem at kende er bedere! Alt held og lykke med resten af graviditeten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvorfor skal hun hedde Lytton, når du ikke selv hedder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvor er både hun og navnet fint❤️
  Der står på realityportalen det er sidste afsnit i aften. Kan det passe? Er jo kun nr 3😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Elsker navnet, måske også fordi jeg selv hedder det, da jeg var mindre hadet jeg mit navn, men nu syntes jeg vildt godt om det!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor er hun fin, kan godt huske følelsen da jeg var gravid med min datter Matilde❤️ Jeg har også virkelig mange scannings billeder af hende. Glæder mig til af se med i aften ☺️❤️ Tillykke Amalie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sex og begær.