JOSEPHINE CHARLOTTE LYTTON KEJSER SZIGETHY

MINE GRAVIDITESBILLEDER.

amalie gravid

Hej alle som kigger med.

Som næsten alle andre gravide kvinder har jeg også haft et ønske om graviditetsbilleder når tiden nærmede sig at min mave var stor nok. Det kan man vidst rolig sige den er nu, hihi. Hvis man så amalies baby sidste torsdag kunne man også se hvordan hele photoshoot forløb sig, men alt i alt er jeg super tilfreds for både styling og fotograf. Tak til Christian Grüner som er fotograf og min make up artist Ulla Glud. Disse billeder er meget personlige og private for mig og krævede mange overvejelser om jeg ville have det med på kamera og ud på de sociale medier, men jeg kunne ikke lade vær fordi jeg synes de er så smukke og vil gerne inspirere så mange som muligt og være et godt forbillede. Håber i kan lide dem.

AP-241

AP-277

AP-240

 

JEG AMALIE SZIGETHY HAR COPYRIGHT. BILLEDER MÅ IKKE TAGES UDEN TILLADELSE. TAK.

Amalie Szigethy

 

 

19 kommentarer

 • M

  Hvor ligger helt fotoserien henne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Super flotte billeder! Er der mulighed for at man kan se hele serien af billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Wow Amalie. De billeder er virkelig gode. Kæft hvor er du fræk! Damn!! Hvad jeg ville gøre.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Virkelig flotte billeder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Robin

  Du er bare det smukkeste man kan tænke sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Amalie du er så smuk og du bliver en fantastisk mor. Jeg elsker dit livsmod og dine altid skønne kommentarer. Du er et SKØNT menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hvor er de blevet gode. Så hvor svært du havde det i tv, men hvor er du flot gravid.
  Vi er nogen der bare tager på over alt når vi er gravide, det styre kroppen selv. Glæder mig til at se Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Palle

  I Guder Hvor er du smuk. Så livsbekræftende. Vidunderlige kvinde og nogle meget flotte billeder. Vær stolt !!!
  Har altid synes du er en sej kvinde og ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Wauw ❤️
  Flotte billeder det klær dig med stor mave 😘
  Glæder mig til at se prinsessen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Hej Amalie 🙂
  Vil du ikke snart lave nogen inspirerede blog indlæg med din stil?? Du har sådan en lækker stil. Jeg er selv gravid og mangler sådan inspiration 🙁 elsker at følge med og rose dig på din Instagram. Men kunne så godt tænke mig at vide hvor dine lækre outfits var fra. Og måske lidt omkring din styling mht makeup osv. 🙂
  Ville blive så glad! Og er jeg sikker på flere vil. Du har den fedeste stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold nu op billede nummer to er flot!! Så feminint og smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Super smukke🎈👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Wow de er skide flotte de billeder vare det var mig som blev mor men jeg kunne ha været mor for var gravid sidste år men fik desværre en abort a mange grunde men kæmpe stor tillykke med den bette ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er SÅ smuk gravid Amalie. Virkelig flotte billeder 😍 Du har absolut intet st skamme dig over ☺️ Knus og held og lykke med resten af din graviditet fra Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så smuk, at man godt kunne ønske man var et par årtier yngre. Vuffelivov. Rigtig flot serie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Hold dog k**t Amalie – de billeder kan du være mere end stolte af. De er virkelig smukke og det klær’ dig at være gravid 🙂 Jeg fik selv taget billeder i mine 3 graviditeter og det er ikke noget man kommer til at fortryde 🙂 Glæder mig til at følge din viderefærd som mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Virkelig flotte billeder ☺
  Du bærer simpelthen din graviditet så flot altså ☺ Jeg vil ønske at jeg kommer til at bære den lige så flot når det en gang bliver min tur ☺

  Jeg har et lille forsigtigt spørgsmål ☺ ved du hvor dine veninder har fået lavet den fine chokolade, som du fik i gave til dit baby shower ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Ej hvor er de lækre de billeder. Du gør det godt som gravid!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOSEPHINE CHARLOTTE LYTTON KEJSER SZIGETHY