MINE GRAVIDITESBILLEDER.

FILM AFTEN <3

IMG_1199

Er der noget bedre end hyggelige film aftener med sine veninder? Jeg ELSKER at smække benene op i sofaen og se film, men det tager mig altid en evighed at finde en god film, jeg hader det. Men inde på www.viaplay.dk kan man altid leje de nyeste film som lige har været i biografen, det er ret fedt. Jeg hader altid når jeg lejer film på nettet at filmen forsvinder igen efter et døgn hvis man nu bliver for træt til at se sin film færdig eller man har arbejde dagen efter, men med den nye funktion EST kan du se din købte fim igen og igen, det er sgu rart at det er blevet lavet sådan på viaplay.dk

Jeg skrev i mit forrige indlæg om viaplay hvilken film jeg bedst kunne lide, gense det lige HER. 

Viaplay-logo

Jeg elsker filmen unfaithful som du kan se lige her.

Unfaitful handler om en dame som hedder Connie Summer som er lykkeligt gift med Edward, men savner spænding i sin hverdag. Da hun en dag støder på den fremmede, eksotiske Paul, bliver hun dybt fascineret og indleder en affære. Men da Edward får mistanke om bedraget, bliver hendes perfekte tilværelse truet.

MUST SEE!

Ønsker alle en dejlig aften <3

Amalie Szigethy

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE GRAVIDITESBILLEDER.