FILM AFTEN <3

Da jeg fandt ud af jeg var gravid..

gravidbabe

Små bryster, trænede arme, lille numse og en elskede pige på vej med babybule. 6+0

foster uge11_4

Det her er Josephine Charlotte i uge11. En lille bitte spuk. Hvor sødt<3

babe amalie

uge11

IMG_4604

& det her billede er taget akkurat idag. Jeg er præcis 30+5 og har termin d. 30 Juli & min lille pige vejer 2 kilo. Hihi

Jeg synes det er så hyggeligt at være gravid med min lille Josephine Charlotte, og det allerbedste er når jeg ligger i sengen alene og kan mærke hende, det er så hyggeligt, men nu har jeg været gravid i 215 dage og jeg kan godt mærke jeg savner min krop og de ting jeg lavede før som at træne og løbe lange ture, det glæder jeg mig til, det bliver så med barnevogn, hihi.

Jeg kan godt mærke tiden nærmer sig nu og det er stadig lidt urealistisk at min lille pige er her om mindre end 2 måneder. Tiden er gået langsomt men alligevel SÅ hurtigt. Bare det at kunne få lov til at kigge på hende, amme hende, ligge med hende tæt hver nat, kigge hende i øjenene og lære hende at kende, jamen det er ubeskriveligt. Der er så mange ting som jeg glæder mig til! Først og fremmest så glæder jeg mig bare til at få hende i armene og få lov til at græde og glæde mig over mit lille mirakel.

collage

My little sunshine. You make my day, everyday..

 

Amalie <3

1 kommentar

  • Helt enig. Der findes intet bedre end forældrerollen. Det er en sjov tanke, at det nu næsten er 14½ år siden jeg fik det første barn med ex-konen – en datter, og to drenge kom til.
    Det er det største i ens liv, og uanset hvor store de bliver, vil man aldrig glemme den stund.
    Fortsat god vind med udfordringerne. Godt du kan holde varmen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM AFTEN <3