Gravide/forkælese til mor <3

Kommer der mere Amalies baby? FÅ SVARET HER

God aften!

Der er rigtig mange som har spurgt mig ind til ” Amalies baby ‘‘ & om der kommer flere afsnit, hvorfor det er stoppet osv. Der er rigtig mange svar til alle jeres spørsmål men jeg vælger ikke at gå ind i det da det ligger personligt til min holdning. MEN derimod kan jeg fortælle at Amalies Baby ikke er slut endnu. Det krævede en del at alle skulle være enige både produktionen bag ”Amalies baby” og tv3. Men heldigvis kom vi alle sammen til en beslutning vi var tilfredse med og det gjorde at jeg har skrevet under på en masse ( forhåbentlige ) fantastiske afsnit i vente af mit liv som jeg glæder mig endnu engang til at dele med jer. Vi er i fuld gang med optagelserne og jeg kan mærke det bliver hårdere og hårdere fordi jeg vokser og det samme gør min lille prinsesse og ikke nok med min lille pige tager meget af min energi, så kræver det også jeg giver en del energi til kamerene, så jeg prøver virkelig at gøre mit bedste for at det bliver en pisse god sæson 2. Jeg vil gerne have lov til at sige TUSINDE tak for alle de rosende beskeder jeg både får på min instagram profil men også her på min blog og Facebook. Selvom der er mange kritikere så skal i vide der er ligeså mange som roser mig og er med mig hele vejen og den støtte er virkelig FANTASTISK at have, så jeg kan ikke beskrive hvor meget det betyder for mig når kamerene ruller og det hele kan føles lidt hårdt, så tak, tak dybt fra hjerte.

468401_142084562583435_452195931_o

Kærlige hilsner, Amalie Szigethy

3 kommentarer

 • Hanne S

  Som jeg tidligere har skrevet til dig så skal du havd ros. Ris for at vokse med opgaven og vi har alle som har fået børn første gang, skulle famle os lidt rundt indtil man finder sin egen rytme. Du skal gære dine egne fejl og opture og det skal folk ikke komme efter dig på. Kun opbakning herfra og jeg tror på du bliver en fantastisk mor og du har jo et solidt netværk, udfra hvad jeg kan se da jeg kun kender til dig fra tv. God sommer og det skal nok gå alt sammen. Hilsen en mor til 3 ☀️😎💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  M.P. Bruuns Gade 45-1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej hvor fedt!!
  Det glæder jeg mig til at følge.
  Men er så de afsnit som var optaget til sæson 1 er det bare spild ?? For i havde vel optaget mere eller hvordan ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravide/forkælese til mor <3