Kommer der mere Amalies baby? FÅ SVARET HER

Den sidste del af graviditeten.

Oh my good. Andre kvinder som har været gravide  eller ER gravid ligesom mig kender sikkert ALT til det. Men er det bare mig eller har jeg fuldstændig mistet mine kræfter? Jeg er TRÆT hele tiden og kan nærmest sove hvor som helst! Når jeg endelig tager mig sammen til at gå en tur ( fordi JA, jeg  har ekstrem dårlig samvittighed over ikke lave en pind og bare spise og sove  ) men når jeg så går en tur så bliver jeg forpustet hver 5 min? Jeg skal vitterligt stoppe op for at få vejret, og det der med at snakke i telefon eller med en veninde mens man er ude at gå det kan jeg godt glemme,  det kommer iKKE til at ske, for så kan jeg SLET ikke trække vejret. Føler min mave er så stor nu og at  mine lunger er presset til det ydereste, for ikke at nævne jeg er blevet SINDSYG usund her den sidste tid SELVOM jeg tager mine vitaminer og jeg tager endda ekstra jern for jeg holder ikke UD at jeg ikke dur til noget, det kan da ikke være rigtig! MEN når jo. Så tænker jeg at der jo vokser et lille barn inden i mig, og hun er jo faktisk ikke så lille som hun har været mere, det bliver hårdere og hårdere jo mere hun vokser derinde i maven. Det er godt og vel ligesom en tung vandmelon fra Netto der vejer 2.500 gram også med vand i kroppen og hvertfald 20 ekstra kilo på sidebene, JA jeg glæder mig meget til at gå på slankekur og blive fit for fight igen, når det så er sagt så nyder jeg da også at jeg bare kan slappe af og vokse som jeg skal, men synes lige jeg vil skrive lidt om mine tanker & dele med jer.

Jeg ved jeg ikke blogger så meget for tiden, men her den sidste del af min graviditet så prøver jeg at nyde det så meget som jeg nu kan, faktisk gerne alene, uden at skulle dele alt, jeg synes selv at jeg har delt rigtig meget og jeg må da også indrømme at her igår var jeg til den allersidste 3D scanning inde på ny østergade i kbh på ultralydsklinikken for gravide og det første jeg fik lyst til efter scanningen var at ligge et billede op af hende på min Instagram & Facebook for at vise min lille pige frem, netop fordi jeg bare er så stolt og fyldt op med kærlighed. <3

Faktisk synes jeg ikke mit liv er så spændene som tingene ser ud nu, det lidt ligesom at ”vente” og det gør jeg jo også, men i den ventetid kan jeg ikke rigtig lave så meget netop fordi kroppen gør klar til fødsel og det gør jeg også mentalt. Vi filmer selvfølgelige Amalies Baby og der kommer man også til at kunne følge tæt på og ja da, det er da spændene, men JEG synes personligt alt står stille nu fordi jeg ikke kan være så aktiv pga af vægt og baby men til gengæld får jeg også sovet og slappet af og min krop har ro, og det synes jeg har været rigtig vigtig i min graviditet, nemlig roen. Det fik jeg ligeså snart jeg flyttede ud af det hus jeg var flyttet ind i hvis man har fulgt med og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og jeg kan mærke at min lille Josephine Charlotte hviler og har det GODT, og det er det vigtigeste.

Jeg tror på, at som kommende mor kan man mærke og kommunikere med sit barn under hele graviditeten og selvom den ene siger det ene og den anden siger det andet, så ved man altid bedst selv. Man kan altid føle og mærke efter på egen krop, og det er præcis hvad jeg har gjort under HELE forløbet, og jeg har ikke været i tvivl den ENESTE gang at mit barn har været rask og haft det fantastisk i min mave. Jeg begyndte at mærke for alvor liv i uge17 og jeg har mærket Josephine lige siden, hver eneste dag! Jeg har snakket, sunget, og arret hende via min mave, og jeg kan altid få kontakt med hende ved at ligge hånden på maven, så giver hun mig et spark eller ryk på hun er der også bliver jeg helt varm om hjertet, og det er så fantastisk. Hun bliver en glad lille pige med sin mors energi <3

13410769_548077538650800_1523236541_o

Hun ligner sig selv fra de tideligere scanninger bortset fra hun har ydeligere fået mere sul på kinderne også nævnte Lillian som scannede mig at hun havde godt med deller på halsen også. Fantastisk tænkte jeg, haha. Hun vejer over gennemsnittet ( 2.500 gram) men det gør mig ingenting. Det betyder hun er en baby med sul på kroppen, og det er så dejligt. Jeg er helt forelsket i hende og jeg glæder mig til det minut hun kommer op på mit bryst for første gang og jeg bare kan mærke hende.

Amalie <3

Hvis du synes mine scanningsbilleder er gode kan jeg virkelig anbefalde ultralydsklinikken for gravide. Dem finder du HER <3

BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES UDEN LOV, ELLER BRUGES I PRESSEN

Tak på forhånd.

3 kommentarer

 • Line

  Min læge anbefalede mig et jerntilskud der hedder kräuterblut (er ikke sikker på at det staves sådan) det er noget flydende noget som kommer fra planter, nogen har åbenbart svært ved at optage det almindelige jerntilskud. Det hjalp på at få energien tilbage for mig 🙂 man kan købe det på apoteket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er savnet Amalie! Jeg synes bestemt denne tid du er i er spænde. Forslag til blog 1. Flere Bilder af mavsen og Selvføldig dig😆. 2. Bilder af udstyr tøj baby ting du har købt. 3. Make up og tøj tips til gravid fra dig. 4. Indretning af baby værelse. Det bare lidt af det jeg rigtig godt vil læse om og se masser af bilder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du gør uden tvivl det rigtige. Du lytter til din krop og sørger for at få en masse ro.
  Jeg er mor til to og keder udemærket alle de skavanker der kan følge med. To 23 kg på med min ældste (snart 11år) og jeg både lignede og følte mig som en standet overvægtig hval 😂😂 Kunne ikke engang selv tage mine sko på og havde så meget vand i kroppen, at når jrg havde gået 50 meter, så var jeg helt færdig haha Men jeg gjorde gerne det hele en gang til. Det er det mest fantastiske man kan opleve ☺️☺️
  Jeg tror også på man kan kommunikere med sit barn i maven, så fortsæt endelig med at synge og tale til hende. Det giver en utrolig tæt kontakt ❤️

  Glæder mig til de nye programmer bliver sendt, for nyder at følge dig. Du er en skøn pige og er sikker på du bliver en helt fantastisk mor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer der mere Amalies baby? FÅ SVARET HER