Spørsmål jeg ofte får på mine sociale medier.

Jeg forstår det virkelig ikke!

bad for

Engang imellem så sidder jeg og tænker på de folk som sviner hinanden til på nettet. Jeg kan virkelig ikke forstå det, og har aldrig gjort. Hvad får folk til det??  Det giver ingen mening oppe i mit hovede. De debatter der er på nettet engang imellem. – at man kan få folks pis i kog pga af en udtalelse eller en artikel på nettet? Det er fandme mærkeligt, ja undskyld mig, jeg ved ikke om der sidder andre derude ligesom mig. Folk ELSKER også at rette andre, og selvfølgelige også mig. Hvad rager det mig hvis jeg har stavet forkert? Man kan alligevel læse hvad jeg skriver. COME ON. I don’t care hvis jeg har stavet forkert.  Altså, når folk sviner mig til så er jeg VIRKELIG ligeglad, og nogengange sidder jeg endda at griner over de kommentarer som folk kommer med, også kan mine veninder ringe mig op og spørge i en hidsig tone ” har du set det som der står om dig?!” eller ” ER DU IKKE SUR OVER DET?” og nej, det er jeg ikke, for det rager mig en papand hvad folk skriver og siger om mig, for jeg ved hvem jeg er og hvad jeg laver, mere end hvad folk nogensinde kommer til at tro om mig, så i sidste ende så er det dem, og ikke mig.

for ya

JEG VIL ALDRIG FORANDRE MIG.

Jeg har lært i livet at man ikke skal forandre sig bare fordi en kæreste, ven eller en udefra ikke bryder sig om den du er. Nej, det er direkte bullshit. Netop den du er, er den der gør dig til den du er, og vi er alle mennesker og vi helt specielle på hver vores måde, så husk altid at skid på hvad andre siger om dig, eller deres meninger. Hvis én person ikke elsker dig for præcis den du er, så videre. ( om det en kæreste, veninde eller ven ) fuck da det. DU ER DEJLIG SOM DU ER, no matter what.

Vær målrettet og stærk.

 Be happy,  smilende, ærlig og sød- og livet vil bringe dig langt.

Amalie Szigethy.

I DIDN’T CHANGE, I JUST CREW UP. I LEARNED WHAT’S BEST FOR ME. IF I HAVE TO LOSE PEOPLE TO GET WHERE I NEED TO BE, THEN I’M OKAY WITH THAT. 

3 kommentarer

 • Hanne

  Nemlig! Godt skrevet og ja folk har det med at svine andre til og Det fortæller bare mere om dem end om dig. Jeg har altid tænkt sådan her: fordi du/de er dumme, behøver jeg ikke være dum. Det har reddet mig i mange situationer og jeg kan stadig gå rundt med rank ryg og have god samvittighed. Nu er jeg uhelbredelig syg af cancer og i sådanne situationer får man ryddet ud i hvem der er nære venner og hvem er bekendte men stadig vil stå der. Du skal tænke hvem der bidrager med noget positivt i dit og din datters liv og ja, hvad gør stavefejl!! Vi taster sgu alle forkert i kampens hede og hvad gær det så længd man kan forstå meningen. Jeg kan ikke sætte kommaer og en dag fik jeg nok af kommentarer omkring det og satter kommer i bunden af teksten og så kunne folk selv sætte dem ind. En rigtig ven ser tårer bag smilet!! Hov, det blev lidt længere end først tænkt. 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Kære Hanne.

   Først og fremmest tusinde tak for din besked. Jeg er ked af du er uhelbredelig af cancer, hvor må det være hårdt, men du lyder til at være en kvinde som har styr på det hele og jeg ønsker dig fra mit hjerte alt det bedste! Jeg tager mine ord til mig 🙂 Mange tak.

   Kærligeste hilsner, Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hvor er det bare godt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørsmål jeg ofte får på mine sociale medier.