Den sidste del af graviditeten.

Spørsmål jeg ofte får på mine sociale medier.

Hej alle sammen.

Jeg vil prøve at blogge lidt mere end hvad jeg har gjort de sidste uger, så derfor sad jeg at tænkte på hvad jeg egentlig kan blogge om. Jo, altså. Jeg har jo min instagram profil ( som du forresten kan finde under navnet – amalieszigethyprivat ) & der kommer MANGE spørsmål hele tiden og jeg har svært ved at svare på dem alle sammen på 1 gang, så derfor prøver jeg at besvare nogle af dem her i mit indlæg. Hvis I har ydeligere spørsmål så i velkommen til at stille dem under ”kommentarer”. Dumme spørsmål bliver ikke besvaret og grimme kommentarer bliver slettet, for sådan er min blog, kun positivt energi. Tak <3

10661853_10152458027533542_232692117577162889_o

Hvornår har du termin? D. 30 juli.

Skal du have kejsersnit? Ja, jeg skal have kejsersnit. 

Hvorfor vil du ikke føde normalt? Vi får meget store børn i vores familie og min mor havde en meget dårlig oplevelse med sit først fødte barn og det har gjort jeg har taget valget om kejsersnit istedet for vaginal fødsel. 

Hvad hedder din datter? Hun hedder Josephine og til mellemnavn hedder hun Charlotte, derfor; Josephine Charlotte. 

Er du sammen med Mikkel? Nej, og det har jeg aldrig været. Jeg blev gravid under en rejse til Los Angeles og derfra tog vi valget om at beholde barnet som så er min datter idag og skal hedde Josephine. 

Kommer der mere Amalies Baby? JA, det gør der. Der er ingen fastlagt dato endnu, men det vil hedde Amalies baby sæson 2 og vi optager på fulde drag. 

Hvor køber du dit graviditetstøj? Jeg har da købt lidt graviditetstøj hist og her, men faktisk er hemmeligheden bag mit tøjvalg at det IKKE er graviditetstøj, for hvem siger man skal købe graviditetstøj bare fordi man er gravid? 

Hvor får du taget dine scanningsbilleder? Det gør jeg inde på ny østergade nr 5. Scanningsklinikken hedder ultralydsklinikken for gravide.

Hvor meget har du taget på? Jeg er faktisk stoppet med at veje mig, men jeg vil gætte på jeg har taget omkring de 28 kilo på. 

Snakker du med Peter? Nej, det gør jeg ikke, han ringer engang imellem og spørger hvordan jeg har det, men det er så også det.

Har du en kæreste? Nej, det har jeg ikke og jeg har ingen planer for nye mænd i mit liv, LIGE NU skal jeg nyde min datter i fulde drag og give hende alt min opmærksomhed.

Hvilke make-up bruger du? Det er meget forskelligt. Jeg går ikke så meget op i mærker, men køber egentlig bare det jeg synes er godt hvilket kan være fra produkter der koster 50 kr eller 400 kr. Det skifter meget i perioder. 

Hvem er din frisør? Min frisør hedder www.tornsberg.dk  og det har været min frisør siden 2012. Mette som ejer tornsberg har blandt andet lavet mine exsteniens og farvet mig. Jeg er meget glad for min frisør. <3

Håber det var svar nok på nogen af de spørsmål jeg får fra jer derude. Hvis i har flere skal jeg nok gøre mit bedste for at svare! ( der vil dog være spørsmål jeg undgår at tage op hvis de bliver for spydige ).

Enjoy <3

Amalie Szigethy :-*

16 kommentarer

 • Zaneta

  Hej Amalie
  I “Amalies Baby” havde du en taske, der ligner Fallabella tasken af Stella McCartney. Er det en small, medium eller large variant af tasken, du har? Den er mega lækker. Og jeg glæder mig til endnu en sæson af “Analies Baby”. 😊 😊 Ha’ en fantastisk dag, søde Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Zaneta.

   Det er sikkert den sorte med guldet, korrekt? Jeg har mange Stella tasker. Den sorte med guldet er en large udgave af Tasken, også har jeg en sølv Stella med sort læder, men den er mange år gammel og kan ikke fåes mere i butikkerne 🙁

   Glæd dig til sæson 2 <3
   God sommer.
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Nu er jeg rigtig nysgerrig🙈 men hvordan er det nu med dine søskende? Ved du har en del på din fars side og mene du så har to (store)brødre på din mors? Som hedder Alexander og Kasper eller har jeg læst forkert? Og hvem af dine søskende er du tæt med? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej L.

   Jeg har 4 søskende + mig selv. Jeg har en lillesøster og lilebror på min fars side som hedder Markus og Sara, også har jeg en hel bror som hedder Alexander også har jeg en lillebror på min mors side som hedder Lucca 🙂

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ønsker mig et indlæg med din taskesamlig!!!!! Be om 😳❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Julie.

   Det skal jeg nok have i tankerne!
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Amalie.
  I det ene afsnit af Amalies baby, er du på café med din veninde Juliane.
  Jeg er SÅ forelsket i din hvide jakke og stiletter, hvor er sættet fra?
  Mvh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Mette.

   Mange tak skal du have.
   Den hvide jakke er fra H&M og skoene havde jeg lånt af min mor, jeg aner ikke hvad mærke det er 🙁
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Virginal fødsel 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Ups. Var vidst lidt for hurtig på tasterne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvad er din holdning til amning? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Trine.
   Det er da fantastisk! Jeg skal selv amme 🙂

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvorfor kom der ikke flere afsnit i Amalies baby sæson 1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Camilla.

   Fordi jeg ikke ville fortsætte programmet hvis Mikkel skulle være med. Jeg kunne ikke tåle at se ham lyve om alt og sætte mig i det lys han gjorde, derfor stoppede jeg optagelserne 🙂

   Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Hej kære Amalie 🙂
  Kan du ikk lave nogen lidt mere ‘lækre’ indlæg hvis man kan sige det sådan? Hvor du evt tager billeder af dit makeup, og skriver hvor det er fra, istedet for bare at skrive ‘makeup fra 50-400 kr’ . Det virker så tamt. Intet ondt overhovedet, elsker at følge dig 🙂 synes desværre bare ikk rigtig man får så meget ud af dine indlæg, i forhold til andre bloggere der ligger billeder of skriver mærkenavne. Ikk at du skal hive hele din makeup eller garderobe ud, men måske nogen top 5’ere? For du har en mega fed stil 🙂 håber du svare tilbage.
  Bedste hilsner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Maya.

   Jeg forstår dig godt, og det skal jeg nok tænke over i fremtiden.
   Tak for dine søde ord.
   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste del af graviditeten.