Jeg forstår det virkelig ikke!

Mine bryster er blevet så-mega-enorme-store.

IMG_5143

for faaaaaaaaaaaaayn hvor skal man ofre meget for at få et barn, but you know what? I love it, og jeg synes det er HELT okay at man bliver tyk og der kan komme strækmærker og brysterne vokser, det jo en del af det! Jeg er så heldig at jeg ingen strækmærker har fået -END-NU ja okay, I get it. De kan enten komme den sidste tid eller efter fødslen, men lige nu går jeg bare og nyder jeg ikke har fået nogen og at min krop egentlig ser okay ud, bare i for dobbelt størrelse eller 3+. 😀

#GadvideomjegGårigangførTid? #Mælkibrysterne #Lillepigenviludtilsinmor  #Jegskalnoktabemigigen <3

ØNSKER ALLE EN DEJLIG LØRDAG.

Amalie <3

11 kommentarer

 • Anette Jensen

  Hej Amalie, har lige set afsnit 4 sæson 2 af Amalies baby, omkring brystbilledet og dit image, jeg er ikke enig i at du skal lave om på noget, du har rigtig mange følgere og de følgere ved alt om dig og jeg tror folk godt ved at mange ting bliver skabt af medier, og ja vi lever i en jantelov som vi skal bekæmpe, tag dig ikke af det jeg tror dem der virkelig kan lide dig er ikke tilhængere at janteloven, jeg er over 50 nærmere 52 og jeg elsker at se dig du er en fantastisk dejlig personlighed med følelser og humor, bliv ved med at vær dig selv, jeg er ikke spor i tvivl om at du har ben i næsen, og jeg respektere dig for den du er, fortid er ligemeget man gør meget uden at tænke så meget over det som ungt menneske det gør vi alle, det har jeg også gjort, det høre med til at blive voksen, men at være for voksen er fanme kedeligt, jeg bliver aldrig voksen 😊, og det er jeg glad for, du må ikke ændre dig, og bare bliv ved at vise dig, du har ikke noget at være flov over, dem der er for sippet ka bare lade være med at kikke, hvis du forstår😊, tror godt folk ka lide det lidt grænseoverskridende noget som andre ikke gør og tør, hvorfor skal man lade sig underkue af andres jantelovsholdning, vi skal af med janteloven og den eneste måde man kan komme det til livs er at gøre hvad man vil og har lyst til uanset hvad andre tænker, det er en trend og det hitter se på linse og familien fra Bryggen folk elsker det, selvom det er en anden historie, 👍, vær dig selv, ka godt forstå at du vil designe, det kunne også være spændende, din skønhed i dig selv hitter, tror mange ser op til dig lige som Christiane muller 🙆💖 du er en ener og unique i dig selv, det er det jeg kan lide så jeg er sikker på at du rammer mange aldersgrupper med at være dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej amalie, kan du lave et oplæg om en guide til lækkert graviditets undertøj ?
  Står selv og er gravid og er ved at blive sindssyg over, at man ikke laver mere lækkert undertøj til gravide kvinder, da man ikke kun vil se lækker ud når man er slank men også når er gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvornår har du termin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Amalie. Hvor er det befriende at du tager det hele så afslappet og ikke har noget problem med at tage lidt på. I en verden hvor alle – så vel gravide som ikke-gravide – er så hyper fokuserede på at være tynde, og hvor gravide poster billeder på instagram så man kan se hvor LIDT de har taget på osv, har man virkelig ind i mellem brug for en som dig. Tak for det 🙂
  Du ser super godt ud og bærer din smukke mave så flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Tine.

   Ja, jeg kan godt lide at tale åbent om det, og har intet problem med det, er glad for du kunne lide mit indlæg <3

   God sommer og tak! <3
   Bedste hilsner, Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • robin

  du har altid været smuk og store eller ej så blir du ikk andet end den samme smukke amalie, bliv ved og vær dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Mange tak skal du have.

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hold nu op de er store:) hvad str var du før, og hvad str er du nu ?
  Mvh den gravide

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Michelle.
   Jeg aner faktisk ikke hvad størrelse jeg bruger helt præcis, det skifter lige PT 😀

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et strækmærke er naturens ærestegn for noget helt unikt, nemlig at du som kvinde kan give liv til et lille mirakuløst væsen.
  Tag det bare helt cool. Du ser super godt ud, og det er så glædeligt, at du tager tingene i stiv arm. En spand god karma herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår det virkelig ikke!