Mine bryster er blevet så-mega-enorme-store.

JEG LAVER GRIN MED HELE DANMARK..

Ja, det er rigtig nok. Jeg tog fusen på hele Danmark og det var MEGET grænseoverskridende for mig, men jeg var til gengæld også meget ung og jeg synes det er HYLDENE morsomt. Ved i hvad jeg snakker om?

KENDIS UNDERCOVER.

& hvad betyder det egentlig? Det betyder at en masse kendte klæder sig ukendelig på og tager fusen på rigtig mange mennesker, og jeg var selvfølgelige en af dem, og det er så sjovt at jeg bliver nød til at give mig selv et klap på skulderen. Du kan se det lige:

TRYK HER: AMALIESZIGETHYKENDISUNDERCOVER

90123e71a2f14619b820ceec6dd031b7

Tryk på linket og hav en fabelagtig dag!

Mange hilsner Amalie <3

1 kommentar

  • Det var meget sjovt, og jeg morede mig kongeligt, da du lavede gas i boghandelen. Klap på skulderen til dig, og ingen tvivl om, at Thomas Evers også fik brudt en del af sine grænser.
    Fortsat god vind med graviditeten. Vi er super spændt på, du føder. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bryster er blevet så-mega-enorme-store.