DÉT MÅ DU ALDRIG SIGE TIL EN GRAVID KVINDE!

Fortryder jeg min graviditet?

Jeg kan ligeså godt være ærlig, da jeg blev gravid var det ikke planlagt, og dog, jeg havde et ønske om at blive gravid, og blev det faktisk meget kort tid efter. Min lille pige var ikke planlagt, men hun var et kæmpe ønskebarn for mig, og da vi alle blev enige om at beholde hende blev jeg jordens lykkeligeste pige. Jeg var glad helt inde i mit hjerte da jeg så de to streger på min graviditetstest. Det blev ikke drømme sitationen med gift mand og kerne familie, men det kan jeg stadig nå endnu, og har et stort ønske ude i fremtiden.

IMG_5136

Fortryder jeg min graviditet? 

Nej, aldrig i himlens navn, jeg ønskede det så inderligt! Min lille pige bliver et kærlighedsbarn uden lige. Alle børn skal vide de er ønske børn og de blev ønsket til denne jord, og det er min datter, i den grad. Af hele vores familie. Jeg følte mig meget heldig da jeg blev gravid og det blev grundigt vel overvejet og er taknemmelig for beslutningen, for nøj hvor jeg intet fortryder og ih jeg glæder mig til at møde hende <3

IMG_5135

Mit tøj er forresten købt nede på Rungsted Havn, i butikken Pistacie. Se den lige

HER eller besøg deres IG LIGE HER: ShopMitTøjHER

Amalie <3

11 kommentarer

 • Sofie Poulsen

  Hej Amalie jeg syndets at Josefine chalotte er mega sød ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan alt sammen nås. Husk aldrig at lade sig nøje med noget. Gå efter det bedste den dag du skal finde en mand. Det handler om både din og Josefines fremtid, så det betaler sig at tænke sig godt om, så der ikke sker jer noget. Fortsat god vind med graviditeten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Hej Amalie 🙂
  Jeg kunne viiildt godt tænke mig, hvis du ville skrive nogle tanker ned om dit valg af at føde ved kejsersnit? Jeg ved ikke om det er noget du er interesseret i at gøre?
  Jeg synes det er et spændende emne. Jeg må indrømme at jeg til at starte med blev enormt provokeret af dit valg, da et kejsersnit jo egentlig kun anvendes hvis der ikke er andre udveje, og indebærer nogle alvorlige risici for både mor og barn (ved ikke om du har hørt om bloggeren Sarah-Louises søns forløb?), samt tager meget længere tid at komme sig over for mor, end en vaginal fødsel. Men når jeg så tænker en ekstra gang kommer jeg alligevel frem til, at du jo alligevel må have overvejet det grundigt – jeg kan forstå at du baserer dit valg på at der før i familien et født store børn? Er din egen lillemus blevet skønnet større end gennemsnittet?
  Håber ikke du tager kommentaren ilde op, den kommer i oprigtig nysgerrighed, og er ikke ment som en løftet pegefinger eller noget 🙂
  Held og lykke med det hele, og husk at nyde hende 🙂 nyfødt-stadiet er så forfærdeligt flygtigt.
  Hilsen mor til Baby E på 6 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Amalie. Kan man stadig få din skjorte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alina

  Hej Amalie💕
  Tillykke til dig og dine forældre 😊
  Jeg vil bare skrive at du bliver en dejlig kærlig Mor, som vil gi massere af kærlig nærvær og tryghed til dit barn.
  Denne fantastiske rejse du skal igennem blir det største..
  Råd for man mange af undervejs… Men husk du kender dit barn best, (og dig selv) så handel efter det.
  Ønsker dig al godt med det hele.
  Husk alt skal nok gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg vil mene at alle børn er ønskebørn, som er opdaget før uge 12 da man der har muligheden for at fravælge inden. Jeg blev selv mor igen midt 30’erne og havde ikke regnet med jeg skulle have flere da jeg var enlig mor til tvillinger. Mødte så manden i mit liv, blev gravid på p-piller (og ja de var taget korrekt). Der må havd været en mening med det for i dag er vi gift og han står bag mig k min kamp mod uhelbredelig kræft. Det kan sagtens også lykkedes for dig at få din egen lille familie en dag. Det kommer lige pludselig og det ønsker jeg kun for dig. Alt det bedste for dig og Josephine 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie pihl lorentzen

  Hej Amalie

  Elsker at se dine programmer.
  Jeg synes du er en skøn, ligetil, kærlig, smuk, sød, ærlig person. (Og dine humor Amalie udtryk)❤️
  Jeg beundre din optimisme og dit gåpåmod.
  Jeg er sikker på at du blir En fantastisk mor for lille Josefine. Ønsker dig alt held og lykke med det hele.
  Knus Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Baunhøj Hansen

  Har glemt hvornår du skal føde, er det i slutningen af Juli? 👶🏼🎀
  Glæder mig til at se en masse billeder af hende 🙊
  Held og Lykke med fødslen 💪🏻
  Hvis jeg må give dig et godt råd, så få dem, som er med til fødslen til at tage en masse billeder, for måske husker du ikke helt så meget af den efterfølgende ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Houmøller Jacobsen

  Hej Amalie. Glæder mig så meget til at Amalies Baby sæson 2 begynder. Du bliver en nydelig mor og glæder mig til at følge dig på din blog og inde på Instagram. Mvh Lisbeth 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja pedersen

  Hej smukke Amalie.
  Jeg syns du er så mega sej.
  Jeg beundrer dig.
  Du er så (Undskyld mit sprog) skide hamrende stærk selvom du møder modgang.
  Jeg glæder mig så meget til at se den lille pige som gemmer sig inde i din mave.
  Stor ros og en kæmpe krammer fra mig til dig.
  Håber jeg en dag får chancen for at møde dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Tanja.

   Hvor er du sød og mange tak. Det varmer rigtig meget! 🙂
   Håber du følger med i sæson 2 af Amalies baby 😉

   Rigtig god sommer, hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÉT MÅ DU ALDRIG SIGE TIL EN GRAVID KVINDE!