Fortryder jeg min graviditet?

Har jeg født?

amaliesaIMG_5692IMG_5570

collage

IMG_5471

IMG_5578

Hej alle sammen.

Ja, det er jo længe siden jeg har blogget og det er der en grund til. Jeg har ikke haft så meget tid som jeg havde før hen i min graviditet for jeg nemlig flyttet ind i min nye bolig. Jubi! Det har været så skønt endelig at få alle mine møbler og generelt bare mig selv hen et nyt sted hvor der skal åbnes et nyt kapitel i mit liv, for det er jo ingen hemmelighed at jeg er gravid og min lille pige kommer til VERDEN meget meget snart. Jeg går simpelhent og er fyldt på lykke og kan slet ikke forstå at der snart kommer en lille mini me ud til mig. En lille pige som der er min, min datter og jeg hendes mor. Et lille sødt menneske som der er mig,  som jeg har lavet. Jamen det er simpelhent ubeskriveligt at skulle forklare alle de følelser jeg har omkring mit barn som er inde i min mave. Jeg glæder mig så meget til jeg skal kysse, nusse, og værne omkring hende. Jeg har gjort alt klar til hende derhjemme og en bedre følelse kan ikke beskrives. Min søde lille Josephine <3

IMG_5584

Ups. Jeg glemte at sige: Nej, jeg har ikke født endnu 😉

Amalie <3

9 kommentarer

 • Signe

  Hej Amalie.
  Fik bare sådan en lyst til at skrive at jeg synes du klarer det hele så godt 🙂 nu mere jeg ser dit program desdu mere er det tydeligt hvor sød, umiddelbar og omsorgsfuld en pige du er. Håber det bedste for dig og din lille datter ☺️ Og så vil jeg bare sige at din veninde Caroline virker til at være guld værd!! Ej hvor er det bare tydeligt at hun holdersindsygt meget af dig. En sådan veninde er bare så sjælend så håber du holder godt fast i jeres venskab også efter du er blevet mor💜 De bedste ønsker for fremtiden fra mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ANNA

  Kære Amalie tillykke med prinsessen det er jo helt fantastisk og som din mor sagde.. det største der er sket i dit liv. Har selv 2 drenge og venter nr. 3 kønnet ved vi dog ikke endnu men har da fulgt spændt med i dine programmer med baby og graviditet og tårene trillede ned da du endelig fik din datter op på brystet ☺ ud over kæmpe tillykke vil jeg høre hvor du har den der smukke hvide lange kjole fra, den du har på hvor du snakker med din søster på bænken ved jeres barndoms hjem. Du klær dig altid så godt og var vild med dit graviditetstøj☺ mvh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zaneta

  Hej søde Amalie, tillykke med din lille pige. Jeg glæder mig til endnu engang at følge dig i “Amalies baby”.
  Nu skal du høre, jeg har simpelthen ledt og ledt efter den grå cardigan, du havde på i “Amalies verden”, da du skulle ud at finde en brudekjole i sæson 2. Cardiganen havde pufærmer og sad tæt på din arm. Håber, du kan hjælpe mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Hej Amalie.
  Stort tillykke med din lille prinsesse.Glæder mig rigtig meget til at få et glimt af hende.
  Knus og kram til dig og din lille familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hejsa søde amalie stort tillykke med din smukke datter du bliver en god mor. .knus dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  kære malle stort tillykke med prinsessen 💞💞jeg sikker på hun blir passet godt på osse for pressen 👌🏻👌🏻 tillykke til din mor og far de får en dejlig titel nemlig mormor og morfar 💞💞🇩🇰🇩🇰 hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Kære søde Amalie,
  Følger dig med så meget glæde,du er virkelig et menneske med et KÆMPE HJERTE.
  Alt står klar til din lille Josephine, det ser rigtig fint ud. Hun vil blive badet i så meget kærlighed.
  Knus og søde tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig helt rigtigt: intet er større end at få barn/børn. Jeg har det på præcis samme måde med både min datter og mine to sønner. Altid specielt at følge dem, også selvom de efterhånden er store: datteren Natacha blev 14 i januar i år, Patrick bliver 13 til september, og Christopher blev 11 i april 5 dage efter mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey mallepige jeg stole på dig jeg tror at du bilv en gode mor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortryder jeg min graviditet?