At være veninde med Amalie Szigethy.

Ny start, nyt år!

Hej alle sammen!

Hold da op det er længe siden jeg har været inde på min blog, jeg hader mig selv for jeg er SÅ dårlig til at skrive herinde, jeg burde bruge min blog ligeså flittigt som jeg bruger min instagram profil ( den kan du forresten besøge lige HER ). ‘Hvorfor er det egentlig at jeg ikke blogger’ tænker jeg nogengange. Er det fordi jeg ikke har overskuet, eller er det fordi jeg er blevet voksen og gerne være lidt mere privat? Hm, jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Ingen tvivl om at mine hænder er fulde, og har været lige siden Josephine blev født. Det vigtigeste for mig er at hun har mig 110 procent på alle tidspunkter af dagen og at jeg ikke virker fraværende, derfor når hun sover til middag så prioritere  jeg at mit hjem er ryddet op, at tøjet er vasket og der er bleer og mad i køleskabet. Ja, jeg gør mit aller bedste og prøver at være den bedste mor for min lille pige.

img_0980

Det har været en sindsyg stresset December, gave indkøb, besøgende af familien, ind og ud af døren, for at ikke nævne jeg LIGE er flyttet ind i et dejligt hus med Josephine oppe i Rungsted. Hun skal døbes i det nye år og hun har 1 års fødselsdag til sommer, derfor har det været vigtig for mig at vi har en have og hun har alle muligheder for komme rundt nu hvor hun begynder at interessere sig for ting og kravler. Det er et nyt spændene år vi går ind i for både jeg og Josephine, og ærlig talt synes jeg at jeg klare det SÅ flot, for ikke at nævne jeg har farvet mig selv mørkhåret, endnu en forandring jeg lige skal vænne mig til.

img_0973

(( Josephine elsker tæer for tiden, og propper alt i munden. Det er så kært. Her ligger hun i vores nye stue på gulvet og leger, og jeg som altid tager billeder af hver ny detalje så jeg kan kigge tilbage og huske vores tider sammen, min lille skat ))

img_0987

Hun er det smukkeste i verden og lavet så godt. Jeg er så stolt af min glade nemme lille pige. Jeg elsker hende uendeligt. ))

Flytningen har været SÅ stressende, og alt det har jeg lagt til side når Josephine er tilstede og vågen så hun ikke bemærker det, men må ærligt talt indrømme det har siddet i mit baghovedet og det er altså lidt hårdt at være alene om alt ting, but what doesn’t kill you makes you stronger. Efter jeg har fået barn kan verden komme an, jeg føler mig flyvende og stærkere end nogensinde.

Jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme igennem flytningen alene og med min lille Jose på armen, så jeg slog et billedet op på min instagram og spurgte folk hvem de kunne foreslå, og 9 ud af 10 forslog mig www.vika-flyt.dk så jeg ringede til dem og stolede på de var de bedste og sørme så, hold da op nogen søde flyttemænd der kom, de hjalp med alle mine møbler, samlede Josephines seng og var imødekommende og ydmyg, præcis som flyttemænd burde være. ( hvis alle kunne være sådan ) af hjertet tak fordi i kom at hjælp mig. Små ting betyder meget, især i mit tilfælde. Hvis i selv står med en flytning vil jeg klart anbefalde dem. www.vika-flyt.dk.

thumbnail_image1-1-1

thumbnail_image3-1

Vi er ikke faldet på plads endnu og alt ligger i kasser og hulder tilbulder, men så længe der er kærlighed, varme og mad på bordet så er alt godt.

Tak fordi i læste med.

Hav en dejlig bagjul og et godt nytår!

Kærlig hilsen Amalie

3 kommentarer

 • Sonja Nielsen

  Hej Amalie
  Hun er da noget af det smukkeste din yndige lille datter, og du Amalie klarer det så flot, jeg tager hatten af for dig, da ingen nok havde regnet med der var de krummer i dig. Rigtig glædelig nytår til dig og din lille pige – håber i kommer godt på plads i huset og får et skønt 2017. Knus fra Sonja NIelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Amalie! Super fint du linker til din instaprofil, men du skal lige godkende folk så de kan følge med. Jeg har anmodet dig i sommers og du har ikke godkendt endnu 🙈 Har lige prøvet igen.. vil så gerne følge med 😉 Godt nytår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes du er verdens bedste mor for din smukke pige!

  Jeg har altid elsket at følge dig, fordi du er din egen person!

  Du er for sej Amalie, og jeg er stolt over du kan give dine haters baghjul, ved at vise hvilken fantastisk mor du er!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være veninde med Amalie Szigethy.