NYT-ÅR.

Derfor er min Instagram profil privat.

Godmorgen alle de kære mennesker som har valgt at læse med på mit indlæg her til morgen.

Jeg har længe ville skrive om dette emne, men jeg er altid kommet fra det igen, men nu det sgu på tide, jeg kan ikke holde det inde mere.

Nu er det jo sådan at jeg valgte for lang tid siden at gøre min Instagram profil privat, det valgte jeg af rigtig gode grund! Jeg var træt af folk som frit kunne kommentere mine billeder kun for at nedgøre dem, eller komme med tavelige kommentarer, eller lige komme med en sjov bemærkning- ELLER dem som bare bladre mine billeder igennem for at følge med i mit liv selvom man ikke er oprigtig interesseret i den person jeg er. Så jeg tog et valg, jeg valgte at selv sortere i dem som kunne følge mig forstået på den måde at jeg selv kunne vælge fra og til, og jeg synes det har fungeret RIGTIG godt. Det er dejligt at have en profil hvor der er skønne kvinder og yngre piger som elsker at følge med og like og komme med dejlige varme kommentarer til mit liv i billeder, MEN..

Der er jo også dem, som er spøgelsesfølgere. Jeg må lige have lov til at skrive først og fremmest, jeg godkender ikke de profiler som hedder ”slet36545” eller ”åse35thi” for helt ærligt, vi ved jo godt alle sammen at det en person, som ikke vil have deres identitet frem og derfor krydser fingre for at jeg er så dum at godkende personen. NEJ TAK. Jeg vælger omhyggeligt mine følgere, og derfor må jeg have lov til at skrive i dette indlæg at jeg simpelhen ikke kan komme mig over hvor dumme folk er. De folk som jeg vælger at lukke/godkende ind på min private profil, mit liv i billeder, billeder af min datter, private ting som betyder meget for mig, men så alligevel skriver nedværdigende og tavelige  kommentarer eller bare lige ”prikker” lidt til mig. HVAD FANDEN FÅR MAN UD AF DET? 😀 –  ja altså. Der må jeg jo tænke, hvorfor gør man det? For at opnå min opmærksomhed? Jo altså fordi, det som sker er at jeg blokere, sletter personen i en vis fart. Jeg ser ALT som foregår på mine sociale medier (( ja mit liv er kedeligt 😛 )) 😉 JEG HAR TIDEN, jeg er på barsel, og jeg hygger mig med det, get over it.  Jeg skal ikke have alle de sure, tavelige, mennesker ind på min profil. Ellers tak. Jeg blokere og sletter hvis tonen ikke bliver holdt ordentlig og når jeg kan mærke jeg ikke bliver respekteret. Nu skriver jeg det EN GANG FOR ALLE SÅ ALLE FORSTÅR MIT BUDSKAB: HVIS IKKE DU HAR NOGET ORDENTLIG AT BIDRAGE MED PÅ MINE SOCIALE MEDIER, SÅ HOLD DIG LANGT VÆK OG LAV EN BLOG OR SOMETHING OG SKRIV DINE FRUSTATIONER NED OMKRING MIN PERSON HVIS DU ALLIGEVEL HAR NÆSEN SÅ LANGT FREMME I MIT LIV.

tumblr_ncj6536fbu1tlicrlo1_500

ps. jeg glemte helt at svare de folk som retter mine stavefejl når jeg laver blog indlæg. WHO CARES med stavefejl, tag en tudekiks og kig den anden vej. Jeg er sikker på mine læsere godt forstår hvad jeg skriver og er pænt ligeglad.

MANGE TUSINDE TAK! 

img_0775

Kan i alle have en dejlig dejlig tirsdag!

Amalie Szigethy

16 kommentarer

 • Sarah Juel Rasmussen

  Kære Amalie ❣️
  Rigtig godt indlæg! Læser din blog dagligt, og ønsker virkelig at følge din profil, men bliver desværre aldrig godkendt… jeg har kun de bedste intentioner, og synes blot din datter er for dejlig at se på, samt har du et fascinerende liv, som jeg rigtig gerne vil følge med i, hvis jeg må!

  Håber du accepterer 🙏🏽❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej Amalie
  Jeg er en pige på 13 år som altid har fulgt dig og som elsker det
  Jeg valgte for et års tid siden at lave en ny Instagram account
  Bare for at starte på en frisk….
  Jeg anmodet om at følge dig men du ignorerede mig.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at følge med i Josephine og dit liv.
  Jeg hedder Thea.buchhave😄
  Jeg håbet du vil acceptere mig
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Respekt for dit valg. Min profil er selv privat af samme årsag, men når det så er sagt, hvordan får man så lov at følge dig der inde 🙈 Har ansøgt et hav af gange, følger dig både her og på snappen men er åbenbart ikke velkommen på din Instagram? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Amalie.
  Skide godt indlæg – og jeg forstår egentligt godt dit valg! Sikke en yndig og smuk datter du har! Godt nytår til dig og Josephine.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg har fra den første dag syntes at du er et meget empatisk og sødt menneske, med hjertet på rette sted. Du er så modig, og jeg tror at rigtigt meget af din personlighed har du arvest efter din fantastiske mor. Jeg er ikke en ung kvinde mere, men syntes selv at jeg er meget godt med :-)) . Jeg ønsker ikke at komme ind på dit privatliv, men da jeg syntes du er så modig og dejlig naturlig, og har en skøn familie bag dig, følger jeg dig hvis jeg må. Jeg har selv en dejlig voksen datter / som også har sine helt egne meninger, og både du og min datter, tør jo både sige og gøre mange ting, som jeg aldrig ville have turdet da jeg var på din alder. Vidunderlig lille datter du har, og efter at have fulgt dig igennem årene på TV 3/ kan jeg både se og høre at du er en super glad og positiv pige, som elsker sin lille datter 🎈Godt gået . Knus fra Nette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er et friskt pust Amalie og du tør være dig selv! Så er du smuk og har den smukkeste lille pige <3 Jeg synes du er skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia petersen

  Det er godt skrevet Amalie. Håber at folk forstår dit budskab jeg syntes du er en fantastisk mor og din datter ser ud til at trives. Sejt gåde. Godt nytår til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Det kunne være spændende at læse et indlæg om det tidspunkt, hvor du opdagede, at du var gravid med din nu smukke datter. hvordan og hvorledes osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ammanda

  Hej. Jeg har prøvet at følge dig for længe siden men er stadig ikke blevet godkendt. Jeg kunne godt tænke mig at følge med i dit og din skønne datters liv ☺
  Jeg hedder AmmandaZofia derinde, hvis du skulle have lyst til at godkende mig .
  Rigtig dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Toft-Karlsen

  Hej Amalie.
  Den hårfarve klæder dig super godt. Du er virkelig smuk og en rigtig god mor. Du skal bare være ligeglad med de stavefejl, dem kan alle komme til at lave. Knus – Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Rosendahl

  Jeg syntes du er en fantastisk pige og har fuldt dig siden Paradise Hotel. Du er dig – hold fast i det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Amalie
  Jeg har anmodet dig for noget tid siden og jeg er altså “sød”❤️Vil du ikke godkende mig så jeg kan følge dig og din smukke datter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hauge

  Gud hvor er det da os ufatteligt at folk har så pisse travlt med alle andre end dem selv! Tænk at gide og sidde bag skærmen og lede efter fejl hos andre 🙄 Om jeg fatter det!
  Nå, men jeg sys du gør det rigtig godt Amalie, du er helt sikkert vokset med mor-rollen, men det er vi alle jo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker at følge dig og din vidunderlig pige ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Tellerup

  Din datter er da bare noget af det lækreste, jeg længe har set

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Tellerup

  Kære Amalie. Jeg bliver nødt til sige til dig, at din datter da er noget af det lækreste, jeg længe har set. Hende har du lavet flot. Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT-ÅR.