JEG FIK KEJSERSNIT.

Hvordan tabte jeg mig så hurtig efter graviditeten?


GODMORGEN! 

img_1329

Sådan lød det for mit vedkommende kl. 6:30 i morges da min lille Josephine lå glad og smilende med sprællende ben fyldt med energi med hendes pludre snak. Når lige at tænke inde i mig selv. ‘ Hold kæft hun er sød’  Må indrømme jeg var træt, men hvad man ikke gør for sit guld, jooov da, men smiler tilbage og siger GODMORGEN min lille skat. ( Josephine plejer at vågne kl. 10:00 ) Men vi gik i seng kl. 21:00 igår så det var helt fair. Jeg skal hellere ikke beklage mig, 7-9-13 har Josephine aldrig grædt om natten eller beklaget sig, hun har sovet fuldt ud siden hun var spæd. Dog har hun fået mad imellem timerne, men jeg ammer hende, så det har været ganske nemt for mig 😀 Jeg må ikke KLAGE!! Men jeg savner lidt at kunne sove igennem, men hvem gør ikke det når man er mor?

img_1341

( Min smukke smukke pige… Jeg er så stolt )

Jeg kunne blive ved med at skrive om min datter, men jeg må hellere komme igang med det jeg gerne vil skrive om, nemlig mit vægttab!

Hvordan tabte jeg mig så hurtig efter min fødsel?

Det ingen hemmelighed jeg blev ret stor under min graviditet, jeg nåede kamp vægten på 103 kilo da Josephine skulle komme med kejsersnit. Shit jeg var stor, men jeg kan tydelig huske jeg tænkte inde i mig selv at jeg bare skulle nyde det, fordi jeg ville gøre alt for at komme tilbage i form. Men man ved jo ikke rigtig hvordan ens krop tager på en graviditet, der er jo nogen som har sindsyg svært med at tabe sig, der er nogen som aldrig får deres krop igen, og andre har fået et andet stofskifte så det hele bare er rigtig svært. Heldigvis var jeg jo lille inden jeg blev gravid og jeg har altid vejet det samme igennem hele mit liv. Ja faktisk da jeg var 14 år vejede jeg 63 kilo og havde bryster, og det vejer jeg næsten også nu, min krop kæmper for at komme ned på den vægt, for det er hvad den er vant til. Jeg var i TOP form da jeg blev gravid, og jeg kan huske at jeg næsten ikke kunne vente med at blive tyk, ja tro det eller ej, det trak jeg så tilbage igen da vægten sagde 84 kilo i 23+ 😀

Hvad har jeg gjort?

img_5746_2

img_5748

img_5755

img_5754

Når folk spørg mig hvad jeg har gjort synes jeg det er et rigtig svært spørsmål, det burde faktisk være nemt at svare på! Men det er det ikke.

img_1342

Man kommer jo ikke til at ligne mig eller få min krop hvis man taber sig, og det er ofte det som går galt når os kvinder ser op til andre kvinder som taber sig, man tror pludselig ” ej gud så kommer jeg til at ligne hende” eller ” så bliver jeg ligeså lykkelig som hun er”. Det er ret forkert. Man skal finde sin egen vej, og derfor har jeg ikke et konkret svar andet end at man skal spise sundt og huske at komme ud at få sin motion. Jeg ved det er et kedeligt svar, men det er sandheden. Hvis man spiser junkfood og får flere kalorier indtaget end hvad man forbrænder på en dag, siger det sig selv, så tager man på i vægt. Jeg har dog haft lidt hjælp, for på et tidspunkt stod min vægt stille og hver dag når jeg stod op og kiggede mig selv i spejlet tænkte jeg ‘ hvad kan jeg gøre selv’ også blev jeg kontaktet af Helle K som er kostvejleder som gerne ville guide mig den rigtige vej lige til at tabe de sidste 7-8 kilo, og det gik faktisk rigtig hurtig! På næsten 2 måneder havde jeg allerede tabt 7 kilo og det resultere i mit hurtige vægttab. Jeg blev mindet om hos Helle hvordan man skal spise og det vidste jeg egentlig godt i forvejen, men jeg tror jeg havde glemt hvordan en hverdag skulle se ud fordi nu havde jeg jo været gravid næsten et år og været på barsel 3+ måneder, så ja, min hjerne havde glemt det lidt.

HEMMELIGHEDEN BAG MIT VÆGTAB at spise sundt, komme ud at bevæge min krop, veje min mad så jeg hele tiden ved hvor mange kalorier jeg indtager. Jeg spiser kylling, grønsager, æg, æggevider, protein, havregrød, æbler, bananer, mandler, gode safter og JA, jeg presser gerne chokolade imellem hist og der, fordi det kan jeg simpelhent ikke leve uden, OG JA, jeg spiser også nudler med fløde eller kokosmælk (( for det elsker jeg )), og ris når jeg har lyst, eller en lækker bolle fra bageren, fordi man skal huske man også lever, så alt på måde! ( og husk, man taber sig hurtigst når man får meget mad )) så dem som tror man taber sig ved ikke at spise er helt forkert på den! Jeg kan desværre ikke fortælle dig/jer hvor meget mad i må indtage fordi jeg ikke kender jeres vægt og mål, det skal man selv gå ind i eller hyre en kostvejleder som jeg gjorde. Jeg må sige at jeg stadigvæk ikke er der hvor jeg gerne vil være, for jeg savner at træne mine muskler og være igang, men heldigvis begynder jeg snart på fast træning 2 gange om ugen også skal jeg nok nå mit mål 110 procent.

( Når ja, jeg har lovet at svare jer på min amning og vægttab ) Josephine har ikke bemærket jeg har spist mindre og sundere, tværtimod. Så til de kvinder der ammer, det behøves i ikke at være bange for. Jeg har stadigvæk spist det samme mad, bare i mindre portioner og med chokolade hist og her.

Kh Amalie

img_1343

8 kommentarer

 • Mie

  Hvor mange kcal spiste du om dagen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Super flot gået Amalie! Hyrede du Helle til træning og kostplan (hendes bootcamp) eller en konsultation ? Overvejer selv at kontakte hende efter min graviditet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samta

  Hej. Tak for fed blog. Den top du har på hvilkenøt.mærke er d. Er det en amme bh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Flot vægttab! Jeg er selv højgravid, og kan ikke vente mig til at skulle tabe mig. Min kampvægt er lige under 100 kg nu, og vil gerne ned på 70 kg. Du siger, at du vejede maden, hvor mange kalorier var dit indtag på om dagen, og hvor ofte røg der en bolle eller lidt chokolade ind – det lyder som om du after all spiste ret low carb eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor mange kcal spiser du ca på en dag ?? 😜😜😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Du er mega sej, jeg skal begynde på Bootcamp med Helle low så håber også på at komme ned i vægt har også lige fået kejsersnit for 3 måneder siden 😊 Men ville bare sige jeg nyder at følge dig, du er sgu en mega sej pige/dame ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej✋🏽
  Er det en ammebh du har på, på sidste billed? Hvor er den fra?🙈👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hvad spiser du på en almindelig gennemsnitlig dag? Jeg ved godt at det er forskelligt fra person til person vægt osv hvis man skal tabe sig. Men jeg kunne godt tænke mig at se på mængderne i forhold til. Jeg vejer midt i 70’erne og vil godt ned i midten af 60’erne. Men der skal justeres lidt på mængderne af kcal i hvert fald. Tak Mvh Winnie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FIK KEJSERSNIT.