Hvordan tabte jeg mig så hurtig efter graviditeten?

Velkommen til forside fruerne.

Hej alle sammen.

Ja, der har været en grund til jeg ikke har været så aktiv på bloggen. Faktisk har jeg gået og optaget til et nyt tv program som hedder ”forside fruerne”. Som i kan se på billedet er det disse 4 ”fruer” jeg optager med. Janni Ree, Sara Louise, Gunvar, og Tina Lund. Jeg havde faktisk lovet mig selv jeg ville holde en pause efter Amalies Baby og jeg må da også indrømme det er fandme hårdt at skulle være koncentreret i et tv program og levere + samme tid have en lille baby på armen. Jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at sige ja til at lave nye tv programmer når jeg lover mig selv noget andet. God damn it, men here I am. Programmet hedder forside fruerne og jeg håber i vil kunne lide det.

kampagne

Jeg ved faktisk ikke om jeg bryder mig om programmet, jeg har jo ikke set det endnu og JEG ANER IKKE hvordan de klipper det sammen. Men jeg kan ikke lide at lave dramatisk TV og der ingen tvivl om at det har været formålet ved dette tv show. Hvis det stod til mig var alt ”sol og glade dage”, men sådan er det jo ikke helt når man skal lave tv, så underholdene, og dramatisk er jeg sikker på det bliver. Håber i vil tage godt imod det!

amalie-1

Amalie

6 kommentarer

 • Kim Dalmose

  Hej Amalie du er sej 😎
  Kan du have en fantastisk dag du er en charmerende pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yaaaaay ej, jeg glæder mig!!! Elsker tv med dig Amalie. Og hold kæft, hvor er det et flot billede af dig i din røde kjole :O
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solgunn friborg

  Hej Amalie
  Vi glæder oss forvildet om det kommer mere tv med dig, det er altid godt tv når du er med ,både min mand og jeg elsker at kikke med ❤god søndag til dig og lille prinsessen 😜Solgunn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Nielsen

  Kære Amalie Jeg glæder mig til at se det, du laver super godt tv, og du ser blændende godt ud.
  knus og god weekend til dig og den lille kønne.
  Sonja Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Amalie, det lyder faktisk ikke rigtig som om du gerne vil bære med i det her program. Jeg håber at de ikke klipper det så dramatisk sammen, det ville være synd for sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Amalie jeg er sikker på du gør det godt. Hved du hvornår det får Premier og hvilket program det kommer på jeg vil glæde mig til at se dig Hilsen en trofast følger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan tabte jeg mig så hurtig efter graviditeten?