Velkommen til forside fruerne.

MIT FORÅRS LOOK.

Det kan godt være lidt svært nogengange at komme ud af døren og se nogenlunde godt ud sammen tid man skal have en lille baby med sig + barnevogn og pusleting + dyne, flaske og mad. – DET ER ALTID ET RENT CIRKUS hjemme hos os, og det ender altid med at når jeg har lagt Josephine ude i barnevognen og jeg så lige har ET minut til mig selv, ( ET MINUT ) til lige at få jakke på osv- så snubler jeg over mig selv, og nååååh ja,  hvis jeg er rigtig heldig banker jeg hovedet ind i trappen eller slår mig selv i min stressede situation jeg befinder mig i. Jeg elsker at være mor, men hold da op, Josephine hun skal bare sige et pip og så begynder stressen inden i mig at fare op! Jaja, de små dør ikke af at ligge for sig selv og brokke sig lidt, men vi er jo så forskellige at opdrage og min Josephine ( kommende børn ) skal ikke være kede af det, eller føle jeg ikke viser dem min opmærksomhed eller kærlighed, så derfor opdrager jeg på min kærlige måde, og jeg ved jeg gør det helt rigtige, så hvis mit barn græder eller viser ubehag så ved jeg at der er noget galt, for 7-9-13 græder Josephine aldrig- bevares, bevares, hun kan godt græde, men så der VIRKELIG OGSÅ noget galt, eksempelvis da hun skulle have sin 3 og 5 måneders vaccine. Hvad jeg mener præcist med dette er at hun er en dejlig nem glad pige og hvis der er noget der i vejen skal hun nok sige til på sin helt egen måde, og det kan jeg som hendes mor spotte lige med det samme, SÅ HVIS HUN græder eller siger mærkelige lyde som kan være optakten til hun bliver ked af det, så er jeg den som med det samme tager mit barn op og krammer og kysser hende.

ANYWAYS, JEG KOM ENDELIG UD AF DØREN OG MIT OUTFIT KAN DU SE NEDEUNDER.

Hvad synes du?

img_1886

Ja, bare kald mig MOR, stilleterne er udskiftet med gummistøvlerne!!! BUT I LOVE IT- Mine Hunter gummirøjser, de simpelhent så skønne og de er perfekte når jeg ude at gå lange ture i skoven med Josephine. Jeg synes sangtens man kan sætte dem sammen med min fine nederdel fra Neo Noir som er købt hos Miinto.dk. For at gøre looket lidt råt har jeg sat min fine jakke til nederdelen og gummistøvlerne. Du kan købe begge dele hos Miinto.dk.

1: Hunter Gummistøvler køb HER.

2: NEO NOIR nederdel køb HER.

3: NEO NOIR JAKKE køb HER.

amalieimg_1886img_1892img_1896

Kærlig hilsen Amalie

Sponsoreret af Miinto.dk

2 kommentarer

  • MJ

    Amalie, hvor er dine solbriller fra? De er nemlig meget fine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Er det ikke sjovt, som man som mor hurtigt lærer hvad hvert eneste lille grynt, der kommer fra ens baby betyder?! Min lille dreng græd heller aldrig, da han var lille, for bare han åbnede munden, så vidste jeg hvad han ville. Jeg bilder mig ind, at så er man ikke en helt dårlig mor, dér tror jeg vi er enige….??!:-) Elsker dit outfit og ville ønske jeg var 20 år yngre og 20 kg lettere….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til forside fruerne.