Så jeg tilbage på skærmen i aften. Skal du se med?

JEG HAR FÅET NYT NAVN!

Hej skønne mennesker som læser med!

Jeg håber i har en dejlig start på ugen. Jeg elsker når en ny uge starter – foråret er ved at komme, det er skønt! Jeg er ude at gå lange ture sammen med min dejlige datter. Det er skønt. Luften dufter dejligt og fuglene synger. Jeg glæder mig til sommer. 🙂

Men nu skal vi til det, ja, det er rigtig nok.

Jeg har fået nyt navn, og det var en stor beslutning og jeg vidste ikke rigtigt hvilket navn jeg skulle tage. Men endelig efter lidt research fandt jeg ud af hvad jeg gerne ville hedde, det var svært, fordi at alle kender mig jo som Amalie og folk ved hvor de skal klikke hen for at læse og se nyheder af mig, så det har været svært, meget svært, for hvorfor lave noget om som man er glad for og fungere. Det spørsmål kan man vidst kun stille en person.  Men jeg fandt så ud af det efter nogen timer eftersom min blog ikke hedder ”Amalieszigethy.com” mere.

HA! Så fik jeg dig, jaja – jeg hedder skam stadigvæk Amalie, og det er jeg stolt af. :p

Nej min blog har fået nyt navn som i kan se.

I skal søge under ” www.amalie-szigethy.dk” fra nu af, hvis i forsat godt kan lide at følge med i hvad der sker i mit liv 🙂

img_1159

Tak fordi i læste med

<3

Amalie

1 kommentar

  • Liss Toft

    Hej søde smukke Amalie, elsker at se dig og Janni i forside fruer i er begge fulde af empati og ❤💕❤ kæft, hvor jeg syntes Sara Louise skulleskamme sig, hun kunne godt bruge bogen takt og tone af Emma Gad❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så jeg tilbage på skærmen i aften. Skal du se med?