JEG HAR FÅET NYT NAVN!

Jeg har fået pandehår!

Hej alle sammen.

Kender i ikke det når der skal ske noget nyt? Ja, jeg går jo herhjemme med min lille Josephine hver dag og hvis man selv er mor ved man også godt at der faktisk ikke sker en pind og man laver det samme hver dag, men jeg nyder det alligevel fordi jeg får aldrig den tid tilbage og Josephine vokser så stærkt. Synes næsten lige hun kom til verden og var lille baby. Åh, hvor jeg elsker hende og jeg elsker at være mor! Hun er bare mit guld og hun fortjener det aller bedste, så det giver jeg hende hver dag, og hun trives og er bare så sød, klog og dejlig lille pige. Jeg er så stolt.

Men når man går hjemme hver dag og man bare synes man ligner æblegrød og man ikke rigtig har et socialt liv så fik jeg den ide at nu skulle jeg have pandehår, jeg har også en ide at inden længe skal jeg have en spray tan, og så skal jeg have ordnet mine negle, og måske en massage? Haha, ja jeg er stadig den samme, og nu hvor jeg ikke går ud hver weekend mere så pludselig begynder man at passe på sig selv på en helt anden måde. Jeg kan godt lide at føle mig lækker selvom jeg bare går herhjemme, så det er ikke for at gøre mig lækker for en mand eller fordi jeg skal ud at vise mig frem, det er egentlig bare for mig selv, og jeg har lært med tiden efter jeg er blevet mor at det er vigtig. Har jer som er mødre det ikke på samme måde?

img_1690

Jeg skal lige vænne mig til det. Hvis jeg kender mig selv så imorgen er pandehåret væk med hår nåle, haha.

img_1685

Forresten er min lækre comfy ”afslapnings’ dragt fra www.comfycopenhagen.com – den er SÅ dejlig. Jeg føler mig virkelig tilpas og jeg elsker at gå rundt i den herhjemme. Kan klart anbefaledes til hygge aftener eller hvis man er på barsel og gerne vil føle sig lækker, den er bare god til alting hvis man spørg mig 🙂  Du kan købe den lige HER.

Ønsker alle en dejlig aften.

Kærlig hilsen Amalie

9 kommentarer

 • Lena

  Jeg er selv på barsel og synes også det er vigtigt at forkæle sig selv med nyt tøj, hår mv. Jeg er sikker på baby kan mærke at mor nyder at forkæle sig selv også. ☺
  Jeg har set ‘Forsidefruerne’ og jeg synes det er for kunstigt, og opstillet – de skulle droppe de andre og lave en ‘Jannie & Amalie” I er klart de sjoveste og mest ægte! Jeg hepper på dig! 💁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er en fantastisk smuk kvinde! Du gør det rigtig godt, Amalie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Heiden Johansen

  Hej Amalie, det nok første gang jeg skriver på sådan en blog.. er ikke sådan helt inde i det, men som en anden også har skrevet, så sad jeg også med tæppe og soya-is (kan anbefales, kalorielet og skøn) der sad jeg også og så forsidefotoer. Du skal ikke lade dig gå på af Sarah Louise.. hun mangler nuancer til livet og mennesker og virker mildest talt meget egoistisk og dømmende, det bunder jo tit i egen usikkerhed.. og en facade man tillærer sig. Du er en meget ærlig åben og varm person lader det til og du har sympati, modsat Sarah Louise. Selvom jeg ikke kender dig fik jeg bare lyst til at skrive, for hun var godt nok iskold og nedladende. Ikke særlig rart.æ at se på. Så du skal bare blive ved med din åbenhed for den er meget nem at holde af! 🙂 Vh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Nielsen

  Hej Amalie Uanset pandehår eller ikke er du bare en smuksak- med det klæder dig virkeligt godt- så væk med hårnålene ihveretfald indtil videre.
  Tak for gog underholdning i onsdags i “fruerne” – hold da op hende der Sofie et elle andet er da modbydelig, lad dig ikke gå på af hende – du har langt mere format end hende, hun tror da vist en hel del om sig selv – hun er ikke andet end r…. af 4.division.Hold dig til Janni som har taget godt imod dig. Knus til dig og lillepigen og pøj pøj fra Sonja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandy

  Det er så fint til dig !!!!!!! Hvor får du lavet spray tak henne ? Søger selv et rigtig godt sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilid

  Hej søde Amalie, åh hvor jeg kender det, fik lavet negle i tirsdags og det bare så lækkert og giver noget på overskuds kontoen☺ får vi snart et opslag om alt det Jose kan er så nysgerrig, fødte selv ugen efter dig og der er intet mere fantastisk end at blive mor og se de smås udvikling ☺ her spiser vi nu rugbrødsmadder og kravler rundt i hele huset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har det præcis på samme måde. Det gør bare noget ved ens selvværd, at se pæn og ordentlig ud. Blev selv mor i juli sidste år, og selvom man bare går hjemme, behøver man ikke at ligne æblegrød ;-).

  Dit pandehår har klæder dig enorm godt. DU SER SKIDE GODT UD!

  Du er super inspirerende at følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofie

  Hej Amalie, jeg synes det er mega flot!
  Du er heldig, fordi du kan bære både lyst og mørkt hår. Men jeg er allermest fan af det mørke til dig. ☺️ Elsker at følge dig og din smukke lille Jose ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes det er flot – jeg har også for noget tid siden fået lavet pandehår og jeg vidste heller ikke helt om jeg havde fortrudt det – jeg var nu vænnet mig til det og er glad for det, og alle mine venner og kollegaer siger det er flot og synes jeg skal beholde det, så stoler på hvad de siger er rigtigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET NYT NAVN!