Jeg har fået pandehår!

Hvad bruger jeg af make-up?

Hej alle sammen.

Det ingen hemmelighed at rigtig mange af jer spørger mig dagligt ind til hvad jeg bruger af make-up, hvordan jeg ligger den, og hvad mærkerne hedder. Jeg ville virkelig ønske at jeg havde tiden til at være på youtube og lave videoer til jer, på et tidspunkt sker der, men lige nu har jeg lidt for meget om ørene.

Jeg håber i kan leve med det! 🙂

Men derfor kan jeg godt fortælle lidt om hvad jeg bruger, og hvorfor. Lige nu er jeg aktuel i Forside fruerne på TV3 og der er mange af jer der har lagt min mærke til min make up. Under optagelserne brugte jeg mærket der hedder SandstoneScandinavia. Jeg har næsten lige fået det hjem, og jeg må sige det er et rigtig fint mærke og produkterne spiller max. Jeg er vild med det også kan alle være med på priserne.( Det er vigtig ). Lige et par billeder under-

img_1950img_1953

Jeg er meget til ”nude looket” & de gyldne farver. Jeg ELSKER brownser make-up og jordfarver. Dels passer det til min hudtype men også til mine mørke farver i ansigtet. Jeg har aldrig gået med farvet læbestift og kan bedst lide ”svag lyserød eller sandfarvet” læbestifter, det gælder også lipgloss. Som i kan se på billedet er det de farver jeg primært bruger både hverdag og aften make up. Jeg burde skifte mine farver ud som vejret skifter, men det er jeg virkelig ikke god til. Jeg er dog begyndt at kunne lide Lilla sammensat med sort, men jeg er hellere ikke til det dullede look, jeg kan bedst lide det naturligt. Hvad med jer, hvad kan i bedst lide?

img_1946

Jeg er LIGE begyndt at bruge highlighter og det har jeg faktisk ikke brugt før, uhm, det er lækkert og giver et rigtig fedt eksklusivt look og ikke mindst en friskhed på de dage man er træt. Hvorfor har jeg ikke brugt det før. Typisk!

img_1961

Jeg er begyndt at bruge hvid eyeliner under øjenene istedet for sort og det elsker jeg!  Man får et intenst ”katte look” og øjenene bliver større.

img_1958

Jeg er stor fan af make-upen og jeg vil klart anbefalde www.sandstonescandinavia.dk

De har stort udvalg og man kan være med på priserne. Målgruppen er bred, og de lidt yngre piger kan også være med her. Jeg synes mit nye make up er super fedt, og jeg glæder mig allerede til at afprøve det igen 🙂

Kærlig hilsen Amalie

Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

 • Emma Holst

  Hej Amalie<3
  Jeg har fulgt din Instagram i mange år og jeg håber min profil en dag kan blive lige så stor og populær som din:)
  Jeg faldt lige over noget der hedder https://autolikes.dk hvor man lige nu kan få gratis likes og følgere.
  Flere af mine veninder er nemlig begyndt at købe følgere. Og jeg tænker det en god ide for at komme i gang! Hvilke erfaringer har du/i med det?:)

  Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lia

  Hej Amalie.
  I bl.a Amalies Baby har du altid en sart lyserød læbestift på, der bare er så fin. Hvor er den/de fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået pandehår!