Hvad bruger jeg af make-up?

Mor datter dag.

Ih hvor jeg synes vi går en dejlig tid i møde! Det blevet sommer tid og fuglene synger os godmorgen og synger os godnat- solen skinner og man kan dufte vi skifter årstid og det lidt lunere vejr er på vej. Min første sommer med Josephine. Eller nej, vent. Hun blev født i Juli sidste år, men der var hun jo så lille bitte at man ikke kunne lave noget med hende. Til denne sommer fylder hun et år, og lige nu er hun 8 måneder og hun begynder at kunne flere og flere ting. Hun er en selvstændig lille dame som ved hvad hun vil, ligesom sin mor 🙂

img_2356

Jeg elsker at kigge på hende og se hvad hun laver og finder på af spændene ting, hun er så nysserige og det kan jeg også godt forstå! Prøv at tænk på at man går fra baby og kun kan ligge ned og pludselig kravle og gribe fat i ting og ligepludselig går man. Prøv at tænk på at smage en god bøf, eller kylling for første gang i livet? Det må være specielt OG DEJLIGT, og tænk sig, et langt dejligt liv min lille Josephine har i vente. Jeg ønsker hende det aller bedste og jeg vil som mor gøre og hjælpe hende for alt i verden. Et kæmpe ansvar, men jeg kan love jeg vil fylde og gøre mit bedste for at tage det ansvar til hver en tid. Min lille skat.

img_2017

Jeg passer på dig 🙂

NY BARNEVOGN

Yes, ny barnevogn. Inden Josephine kom til verden købte jeg en grå Odder barnevogn i Babysam, men eftersom Josephine godt kan lide at kigge med når vi går ture og ABSOLUT ikke gider ligge ned tænkte jeg at nu var det på tide med en ny vogn. En vogn som hun kan bruge 2-3 år frem. Hm, også gik jeg ellers i gang med at kigge. Først faldt jeg for Emmaljanga vognen, men da jeg så tog ud i Rødovre centeret i Ønskebørn ( som jeg er blevet anbefalet ) og så deres kæmpe udvalg og fik fantastisk rådgivning i hvad der var godt for ens barn tilsvarende Josephines alder så fik jeg set på Cybex klampvogn som også er en kombivogn med drejehjul man kan få i mange fine farver.

img_1837

Det fede ved denne vogn er at ens barn både kan se mod dig, men også ”mod gående”. Man kan nemlig vende den lige hvilket humør det passer ens barn. Nogengange kan Josephine godt lide at se mod ”verden” andre gange vil hun helst gerne se mig og mit ansigt, så alt er ok. Det kan være en overvældning når man ikke er vant til at se fra den vinkel. Jeg elsker hvertfald min cyber vogn og jeg kan klart anbefalde den. Den er nem at klappe sammen så den ikke fylder meget og vi kan derfor have den med på tur.  Vi har dog ikke købt de andre dele man kan få til den, da Josephine er for stor nu. Men den dag jeg skal have en lille baby mere så er det 100 procent det vi gør- det er jo så smart.

Tak for den gode vejledning hos onskeborn.dk i Rødovre. Det kan man virkelig have brug for når man er første gangs mor. Nu jeg blevet meget klogere på hvad der duer og ikke 🙂 

Ønsker alle en dejlig aften!

Kærlig hilsen Amalie

img_2353

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad bruger jeg af make-up?