Mor datter dag.

Røv og hoppende bryster kl. 20:00 IAFTEN på TV3.

Kære alle sammen.

I aften er der forside fruer kl. 20:00 på TV3. Det bliver et rigtig sjovt afsnit med lidt af hvert hvor man følger os 5 forskellige kvinder i vores liv. Gunnvør og Sara Louise er i Dubai for at besøge Tina Lund, og Janni skal sælge hendes nyopstartet økologisk vin, og jeg skal tabe mig de sidste kilo. Apropo tabe mig de sidste kilo.


17619230_712204948904724_1475815551_n

Afsnit 4.

Nu har jeg jo set aftens program. ( Det får vi lov til alle os piger inden det bliver vist i TV) så vi kan forbedre os på lidt af hvert. Blandt andet så vi også kan skrive lidt på vores blogge, sociale medier osv) hvad der kommer til at ske så vores følgere også føler de kan være med. Det dejligt!

”Av mine trusser går op i tissemissen”

Sagde jeg virkelig det? pis også.

Nogengange burde jeg holde mine tanker for mig selv.

17619449_712204915571394_1188159115_n

Jesus christus, i aftens afsnit tager jeg løbe skoene på og skal ned at træne. Jeg fortæller blandt andet hvad mine mål er også går jeg for aller første gang i gang med styrketræning efter jeg har født Josephine – DET ER MEGA HÅRDT og det kan ses på tv. Haha 😀 Brysterne hopper derud af, og røven går op og ned når jeg skal lave squats. Jeg er lidt pinlig over det, fordi jeg ikke er helt tilfreds med min krop endnu, så at se mig selv på TV er grænseoverskridende, men helt ærligt. Det også kun 8 måneder siden jeg fødte Josephine, og min vægt sagde altså 103 kilo Juli 2016.  Men hva’faen, nu har i jo fulgt med i Amalies Baby, så kan i lige så godt følge med på resten af min rejse. Jeg håber i synes det ligeså underholdene som jeg

17622820_712204922238060_112904936_o

😀

God røv og god aften!

Kh Amalie

3 kommentarer

 • Julie

  Hej Amalie,
  Virkelig flot med dit vægttab. Mon du vil skrive et indlæg nærmere om, hvordan du har grebet træning og kost an for at tabe dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man må godt vise en god squat når man er en lækkermås. 🙂
  Jeg synes især dine snakke med Janni er gode. Der er mange tankevækkende snakke, og det er godt at se I hygger jer.
  Fortsat god vind med programmet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Amalie.
  Du har sådan en flot leopardtrøje på i aftenens program. Kan du huske hvilket mærke det er?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor datter dag.