Røv og hoppende bryster kl. 20:00 IAFTEN på TV3.

At drømme mig væk!

Øj, nogengange kan jeg altså godt finde på at lukke øjnene når min datter sover en lur og drømme mig væk til sydens palmer på en strand hvor det kun er mig i hele universet, eller tilbage til den tid jeg aldrig kommer tilbage til, nemlig den gamle Amalie. Den tid ville jeg aldrig tro jeg skulle savne, men det gør jeg. Det ville være en løgn hvis jeg sagde jeg ikke gjorde, men det ingen hemmelighed at jeg nu elsker det liv som mor og det ansvar jeg har fået. Nu giver livet mening og før var det sjov og ballede. MEN om jeg savner den sjov og ballade, ja selvfølgelige gør jeg da det, derfor er det dejligt der findes drømme og at man har alle sine minder. – dem hilser jeg på 2-3 gange oppe i mit hovede inden jeg går i seng om aftenen. Nogengange mere ene andre. Men jeg er heldig jeg har oplevet næsten hele verden som ung og rejst rundt. Jeg føler mig privilegieret 🙂  Livet er skønt og kan meget. Jeg føler mig heldig.

Godnat Danmark.

Sov godt ❤️

Amalie

img_2943

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røv og hoppende bryster kl. 20:00 IAFTEN på TV3.