At drømme mig væk!

Se mine billeder

dsc00730

 

(( Min smukke lille Josephine skat ))

God aften alle mine læsere!

Det ingen hemmelighed at jeg ELSKER at tage billeder, gerne selfies eller af mig selv, men efter at jeg har fået min lille datter har jeg fra datoen hun blev født filmet hende, taget billeder af hende og gerne delt på mine sociale medier. (( fordi jeg er så stolt )) <3 Jeg har haft lidt tanker omkring det, da jeg er en offenlig person og mange følger mig, men efter hånden som månederne er gået er min Instagram profil blevet forvandlet fra et liv som single og byture og flotte cocktails til det rene ”baby land” og jeg er vild med det, og meget stolt af hvordan mit liv er vendt 100 grader og hvordan jeg er blevet den bedste mor for min lille pige. Jeg elsker det, simpelhent.

dsc00618

Det er lidt sjovt som man siger at æblet ikke falder langt fra stammen. Min mor gjorde det samme, ja faktisk har jeg haft et kamera i hældene lige siden jeg kom til verden i 1991, og nu gentager historien sig. Jeg har haft glæde af det på den måde at jeg har albums, billeder, videoer der er brændt ned på dvd film så jeg kunne se min barndom, hvor jeg kommer fra og hvordan jeg var som barn, mine lege kamerater, fødseldage i børnehaven og store begivenheder, og den dag idag kan jeg ikke takke min mor nok for at have gjort det, og nu gør jeg det samme med min lille datter, sørme så. Jeg håber hun også får glæde af det når hun bliver ældre, ligesom jeg selv har haft glæden af det 🙂

SÅ NU SKULLE DET VÆRE

img_3352

Slut med iphone billeder og dårlige kameraer hvor det tager 1000 år, for det første få det fremkaldt, men også at få dem ind på computeren eller fra sit kamera over på telefonen. (( bla bla )) Det hele er så indviklet! Jeg tænkte, der må sgu da være en nemmere måde, specielt fordi jeg gerne vil have mit arbejde skal være prof. når jeg sidder og blogger og er en offenlig person. Det må gerne være nemt og lækkert, ik?

hmm, 

dsc00687

– for at gøre en lang historie til kort så lavede jeg et opslag hvor jeg spurgte mine følgere hvad de kunne anbefalde? Meget hurtig kom jeg frem til et Sony a6000 kamera som er købt hos photocare.dk Perfekt til os med børn og virkelig top klasse kvalitet i billederne. DET kan DET HELE, jeg kunne blive min egen fotograf nu, det ikke engang løgn. Det er så smart det kamera og billederne ser så professionelle ud. Den bedste investering nogensinde. Du kan se og læse mere om det lige HER <3

(( jeg fik naturligvis den bedste vejledning, jeg ELSKER når en sælger er god til sit arbejde, og her fik jeg den bedste vejledning og alle de spørsmål jeg havde omkring kameraet blev besvaret og fra at vide absolut ingenting- det var så dejligt. TAK 🙂

Jeg har købt et ekstra objektiv som kan lave portrætter, og det var noget som jeg personligt prioriterede  ekstremt meget fordi jeg netop godt kan lide at fange smykke træk på både naturen men naturligvis også min datter. Man kan selv justere kameraet i forhold til hvad du tager billeder af, man kan også sløre baggrunden og kamerat kan endda fange Josephine når hun har fart på eller kravler og billedet bliver stadigvæk ligeså flot som hvis hun sad stille- det så sejt 🙂

dsc00742

Det ALLER bedste ved kameraet det er at jeg IKKE behøves at overføre mine billeder som er taget på kameraet til min computer før jeg kan ligge dem ud, det er så OPTUR! Man skal blot connecte kameraet til sin telefon eller Iphone og VUPTI så er billederne overført på ingen tid! Jeg slipper det aldrig. Det skal nu følge mig hele livet og jeg skal være kreativ og opmærksom så jeg kan ”fange” alle de gode øjeblikke i min datters liv.

Vi ønsker alle en skøn påske.

Kærlig hilsen Amalie

dsc00671

 

 

 

 

2 kommentarer

  • jeanette

    Hvor er hun fin<3<3.. jeg er sikker på, at du er en fantastisk mor <3<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bente

    Selfies og selvportrætter er det samme. 😆

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At drømme mig væk!