Se mine billeder

Se mit klædeskab

Jeg må vel bare indse det.

Jeg er en sucker for boligindretning, og specielt efter jeg er flyttet i hus. Det aller vigtigeste for mig er at min datter har det hun skal bruge, og efter at være flyttet så har skabspladsen manglet vores nye sted. Det vil sige ingen skabsplads. 😀  – IKKE SÅ fedt for mig der har, ja lad mig bare sige det, meget tøj. Indretning for min gardorobe den kan i få at se en anden god gang, fordi min gaderobe holder til nede i kælderen. Faktisk fylder jeg et værelse ud på 40 kvadratmeter med walk in closet, så meget tøj har jeg. (Derfor jeg også sælger jeg ud hist og der)

Men se så lige hvad jeg fandt…dsc01031

Tadaaa, det her flotte skab fra www.oliverfurniture.com. Det er lige min stil og jeg er så overlykkelig for at have fundet det. MEN det er jo faktisk ikke mit skab, det er en gave fra mig til min datter. Et skab som kan følge hende resten af livet. Jeg synes det er et bedårende tøj skab som både passer til lille størrelse men også når man er ældre. Man kan heldigvis selv tilrette det hvordan ens tøj skal være inde i skabet og hvordan hylderne skal hænge, der er 12 medfølgende hylder. Trods alle de gode detaljer er der god plads til opbevaring i form af 3 store skuffer i bunden.

Jeg er så glad for det.

dsc01040

Da min datter vokser hele tiden bliver der også købt nyt tøj nærmest hver 2 måned, og det hælder prismærker til, hvis nogen skulle undre sig. Haha.

dsc01037

Det hele er ikke så perfekt i virkeligheden, jeg prøvede at gøre det lidt fint så billederne kunne være pæne, men man når ikke så meget med et lille barn på armen og jeg fandt først ud af der manglede en sko på billedet nedeunder da jeg lagde det op, ups.

dsc01042

Jep, der mangler en sko…

Jeg kan klart anbefalde skabet ud fra selv at have det herhjemme, hvis man står at skal indrette børneværelse eller egentlig selv mangler et skab, for det virker til begge dele. Top kvalitet og deres hjemmeside fortjener et kig til dem som godt kan lide den lyse bolig stil. Du kan forresten finde skabet lige HER.

Tak fordi i læste med.

Endnu et lille hyggebillede fra mit soveværelse.

dsc01020

Nu går jeg i seng.

Godnat 🙂

Kærlig hilsen Amalie Szigethy

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Amalie 🙂

  Hvor er de aflange puder fra synes de er svære og finde 🙂 ?

  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Amalie, hvor er de sko som ligner søde små grise købt? – de så fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine billeder