Min datters barnedåb.

My summer.

God eftermiddag!!

Jeg tænkte idag at jeg gerne ville lave et blog indlæg om min sommer- ja jeg ved det godt, jeg får ikke blogget særlig meget, jeg må indrømme at jeg bruger mest min Instagram profil. Men nu fik jeg lige gejsten til at ligge et par billeder op og fortælle om min sommer. 😀 Jubii!

my-summer

(( Min kjole køber du lige HER ))

Det ingen hemmelighed at jeg stadigvæk er på barsel og faktisk er jeg på barsel helt til Oktober, da jeg har taget et valg at jeg gerne vil have denne sommer med min datter inden hun starter i vuggestue. Jeg får jo aldrig denne tid igen, og jeg vil gerne være der i hele hendes første leveår for der sker de fleste ting. ( Første skridt, de første tænder, de første ord) osv. Jeg må have lov at sige, jeg elsker det. Vi hygger os så meget og min datter fylder 1 år d. 21 Juli, og det skal vi fejre- hun er 10 måneder nu og tog sine første skridt sidste uge, så nu går hun- dog med et gå stativ. Hun siger ” hva det” til næsten alt, også kan hun sige som hunden og hesten. Hun er begyndt at ryste på hovedet når der er noget hun ikke vil. Moren her, er stolt!

dsc01622

Så bortset fra at gå herhjemme med min datter, tage på stranden, gå nogen lange dejlige ture i naturen så skal vi også til Syd Frankrig! Jeg glæder mig sindsyg meget! Min mor og datter skal med selvfølgelige, min datter er meget tilknyttet til min mor, så jeg kun glad for min mor tager med. De to vigtigeste i mit liv. Jeg lover jeg nok skal tage en masse fine billeder og ligge op her på bloggen.

dsc01624

Hav en dejlig weekend!

Kh, Amalie

<3

5 kommentarer

 • Jeg forstår fuldt ud du gerne vil nyde tiden. Det er altid specielt med de kære små. Det er så dejlig livsbekræftende at se de vokser sig store, og klap dig selv på skulderen for dit valg. Det styrker helt sikkert mor-datter båndet, og I er søde alle tre generationer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mafi

  Hej amalie .. jeg vil gerne følge dg på Instagram men du accepter ikke .. hvad skal jeg gøre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det klæder dig virkelig godt med mørkt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Rigtig god sommer til jer og din familie 🙂 Det er så vidunderligt at du gerne vil bruge sommeren med din datter 🙂 Er selv gravid og glæder mig så meget til han kommer til verden og vil bruge alt det tid med ham som jeg kan 🙂
  God sommer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Rigtig god sommer til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min datters barnedåb.