Det havde jeg aldrig troet om mig selv.

FORSIDE FRUER SÆSON 2.

Forside fruerne sæson 2.

Hej alle sammen

Hvis i har kigget lidt rundt idag på de sociale medier så har i sikkert også set at der kommer endnu en sæson af forside fruerne.

dsc01741

SURPRICE!

Ja ok, måske ikke.

Jeg har haft en skide travl sommer, blandt andet fordi jeg har optaget til sæson 2 nærmest hver 3 dag, og det altså hårdt når man har en lille en ved navn Josephine, min lille skatte pige. Lidt sved på panden har det givet mig, men jeg kan være stolt over at sige at alle optagelser er nu i hus og klar til at blive sendt på tv3. I skal glæde jer rigtig meget, vi alle sammen har lagt mange timer, dage og os selv i programmet så jeg håber i vil tage ligeså godt imod det som sæson 1.

 GLÆD JER!


dsc01698dsc01721
Her er lidt private fotos af mig og alle de andre ladies da vi skulle optage introen til programmet.

Måske er vi forskellige, men 1 ting har vi 100 procent tilfælles- VI ER ALLE SAMMEN MØDRE. Power moms, btw.

dsc01770dsc01773

Ja, og jeg havde en fest under optagelserne, og meget blev vi nød til at tage om, blandt andet fordi jeg blev ved med at grine. Hvorfor? Spørg mig ikke.

dsc01771

Håber i kan lide billederne <3

Men i skal da ikke snydes for de originale presse fotos, de er også super fine.

fruerne_campaign_horisontal_72dpi_web_01

amalie-close-up

Jeg håber at i glæder jer ligeså meget som os!

Knus Amalie

2 kommentarer

 • Super serie, og ja, jeg indrømmer gerne, at jeg har set med – også selvom jeg er mand. Der er mange, der har fordomme om serien, men jeg synes faktisk det er yderst afslappende, at se de forskellige ‘fruer’ folde sig ud.

  Du klarer dig godt, Amalie, og jeg synes det er fedt, du er så ærlig som du er.

  Dog undrer det mig, at Jannis mand, Karsten, er så grov som han er. Navesur-vinprojektet er smadder-interessant, og mere girl-power til Janni for at hun går imod hans hoverende attitude.

  God vind med optagelserne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvornår kommer forsidefruerne ud??😂🙈❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde jeg aldrig troet om mig selv.