Ja, jeg ammer stadigvæk mit barn.

Et barn på vej <3

Jeg er simpelhent så glad for tiden, jeg kan slet ikke få hænderne ned. Det er så stort, og det vildeste der er sket i mit liv siden Josephine kom til verden. Jeg havde ikke forudset det, og slet ikke tænkt på det skulle være nu, men livet gav en drejning, ikke kun for familien, men især også for min lillesøster. Min lillesøster skal nemlig være mor.

img_2380

Er det ikke bare vildt?? Jeg er så glad på hendes vegne og kommende mand, for jeg skal nemlig til bryllup meget snart. Kæmpe tillykke- Sara, jeg ved du bliver den bedste mor nogensinde, og du kommer til at klare rollen til UG. Du er det sødeste, rareste, omsorgsfulde, betænksomme menneske jeg kender og jeg håber din lille kommende datter arver det fra dig. Hun bliver højt elsket og Josephine får sig sin første kusine- det så stort. Jeg glæder mig til at blive moster og elske og værne om hende hver eneste gang vi ses.

Tillykke min skat.

Kærlig hilsen Amalie

8 kommentarer

 • Tillykke med den kommende titel som moster og tillykke med din søsters kommende ægteskab 💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej malle – det så stort at blive moster jeg selv moster til 2 men de store selv idag og har selv fået børn og de børn kalder mig for moster sus det lærte vi dem helt fra baby stadiet af ❤️❤️ tillykke til din lille søster hun kan glæde sig
  du ved jo selv det at være mor det stort og du gør det så flot
  ser på snap du skal flytte igen ? ville du ikke bo i huset mere ? det ellers lækkert sted du bor nu syntes jeg
  knæk og bræk når du flytter
  venlig hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Du er sinpelthen så sød og sjov i Forsidefruer😀 Følger det troligt hver uge til trods for min mand syntes den slags reality tv er tudetosset, men mænd har ingen forstand på den slags
  Kram til dig
  Møz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Ulson

  Stor respekt til dig Amalie. Jeg har aldrig rigtig fattet konceptet, men din måde at håndtere Sarah Louise på er sgu det mest voksne og fornuftige længe set på TV!

  Og tillykke moster Amalie 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Nielsen

  Tillykke med din kommende mostertitel søde Amalie, hvor var det nogle smukke ord du skrev til din søster, dejligt hun har dig som kan råde og vejlede.
  Rigtig dejlig weekend til dig og lille J. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor sødt og kærligt skrevet. 🍀💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete svanhardt

  Du er bare sådan et sødt menneske hatten af for dig , du har bare givet de misundelige baghjul 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tillykke til jer begge med de kommende titler 😊
  Jeg håber Sara får en god graviditet og en endnu bedre fødsel når den dag kommer😊
  Stort tillykke herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg ammer stadigvæk mit barn.