Jeg risikere fængsel.

Ny gaderobe?

Hej alle sammen.

Jeg håber at i har haft en dejlig weekend. Vi har været sammen med familien og igår sneede det heroppe i nordsjælland. Det er så dejligt at opleve med lille J. Hun elsker det og ved allerede godt hvem julemanden er når man spørger ” Kommer julemanden juleaften? Hun kan også sige ‘hohoho’.

Her forleden ryddede jeg op i alt mit tøj og har sat lidt til salg inde på min instagram ”sælger tøj” side, og det betyder jo at der må komme noget ”nyt ind”, så idag var jeg forbi butikken Machado som ligger inde på Købmagergade 15 i København. Jeg siger bare HAPS er du vimmer den butik er bare lige mig! Du kan selv se med her Fashion.dk. Jeg prøvede selvfølgelig en masse sæt, top og bukser osv. Hvis jeg var MEGET velhavende havde jeg købt hele butikken, men det er jeg desværre ikke.

img_5114

Hvad synes i? Skal det være min ‘‘jule aften kjole”?

img_5134img_5119

Den er så smuk, og der er mange flere smukke kjoler inde i butikken. Gisp altså.

img_5152

Endnu et fint outfit jeg prøvede, og både bukser, jakke og top landede vist i min taske da jeg skulle hjem igen. Ups.

Jeg har lavet en masse fine vidoer hvor man også kan finde en masse fint tøj på min instagram. Min instagram finder du HER og du finder Machado’s instagram HER .

Tak fordi i ville læse med 🙂 Ønsker alle en dejlig mandag!

Kærlig hilsen Amalie

3 kommentarer

 • Nesia Schau

  Hey Malle
  Super fed kjole
  Hilsen Nesia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med et så smukt udgangspunkt kan det ganske enkelt ikke gå galt. Du gør Danmark smukkere, og herfra skal sendes et kæmpe skulderklap for dit autentiske væsen.
  Lad lyset skinne i 2018. Vi hepper på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emira

  Kære Amalie. Lige et spørgsmål hvordan pokker har du tabt dig så meget ? Hvor er det flot 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg risikere fængsel.