Min beslutning om donorbarn.

Velkommen til mit børnetøjsunivers!

 

 

 

 

 

 

 

Hej alle sammen!

Jeg håber at i har set med her til aften i 2 afsnit af forside fruer. Jeg har været så spændt helt nede i min mave fordi jeg har gået og drømt om dette siden min lille pige kom til verden. Alt inspiration kommer fra mit hjerte barn, Josephine. Derfor : José José studio ( LINK LIGE HER ) Børnetøjs kollektionen er henvendt til alle de søde ballerinaer og prinsesser og hvad der ellers findes derude. Petit by Jose er navnet på den første kollektion som lander foråret 2019 og jeg kan ikke fortælle hvor meget jeg glæder mig. Jeg har et super dygtigt team bag mig og vi har alle sammen arbejdet og arbejder på højtryk for at kunne give jer de lækreste produkter med mine helt egne ideer som jeg synes man har manglet i børnetøjs universet i Danmark. Da det er 120% mit helt eget design jeg går i luften med er jeg så stolt af projektet. Dette sker ikke ( over night ) og der er lang vej fra drømme til virkelighed, men jeg er igang med at udleve en af dem nu og det gør mig stolt og lykkelig.

Jeg er super beæret over den opmærksomhed der allerede har været på Jose jose studio ind til videre, så TAK!

HUSK AT TILMELDE DIG SELV NYHEDSBREVET INDE PÅ www.josejosestudio.dk og vær een af de første til at modtage udstedelsesdatoen  på den første kollektion. 

De bedste kærlige hilsner Amalie

 

Foto: Stine Arnholtz . 

 

 

6 kommentarer

 • Michelle

  Efter at have set forsidefruer her til aften har jeg måtte Google mig rundt på forskellige sidder og din Instagram fordi jeg simpelthen blev nødt til at finde ud af om Josefine lå i den barnevogn. Det gav et sug gennem hele min krop og jeg fik det så dårligt.
  Hvor er jeg glad for at alt var som det skulle være. Nøj hvor var det uhyggeligt. Og tak fordi du lige orienterede om at alt var godt for det var da bare et levende mareridt .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Glæder mig vildt til at se det ☺️ Er meget inponeret af din udvikling ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Stort cadeau til dig for at starte selvstændigt op🌸Jeg håber at du får kæmpe succes med det🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hej Amalie laver du ikke børnetøj til dreng? Jeg så afsnittet og tænkte “ej hvor fedt”. Men øv hvis du ikke laver til drenge, min første fødte er en dreng og syntes virkelig at der mangler nye ideer til drengetøj. <3
  Kæmpe krammer herfra rebecca og lille Phillip

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke Amalie med din skønne aktivitet med børnetøj:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Simonsen

  Super spændende og tillykke Amalie. Håber der os se kommer spændende tøj til drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min beslutning om donorbarn.